Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW e61-problem s ventilatorem topeni

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
hynek

#1 Příspěvek od hynek »

potreboval bych poradit ventilator topeni mi jede jen do pul vykonu pak neraaguje na veskere nastaveni rychlosti,ale kdyz zapnu ofuk na okno tak jede na plno.nevi nekdo co s tim muze byt???
hynek

#2 Příspěvek od hynek »

nevite nekdo kde je umisteny ježek?diky....
hynek

#3 Příspěvek od hynek »

nikdo nic nevi???
pavelk

#4 Příspěvek od pavelk »

mám podobný problém s ventilátorem, jak dám auto tak nechce moc bežet nebo když ho zapnu otočným ovladačem jde jakoby napůl ale pokud dám ofuk okna fičí jako blázen, k tomu se mi přidala závada na tlačítku rest kdy by mělo tobyt ze zbytku tepla co je v topení po nějakou dobu jakmile vytáhnu klíček, prostě to nefunguje. Nevím zda je to stejně jako u staršího modelu :cry:
DCSHOEcompany

#5 Příspěvek od DCSHOEcompany »

pavelk píše:mám podobný problém s ventilátorem, jak dám auto tak nechce moc bežet nebo když ho zapnu otočným ovladačem jde jakoby napůl ale pokud dám ofuk okna fičí jako blázen, k tomu se mi přidala závada na tlačítku rest kdy by mělo tobyt ze zbytku tepla co je v topení po nějakou dobu jakmile vytáhnu klíček, prostě to nefunguje. Nevím zda je to stejně jako u staršího modelu :cry:

Zdravím tento problém mám také u E60 právě
hynek

#6 Příspěvek od hynek »

jj,to mame vsichni vadny regulator topeni.neni drahy ale porad se mi nepodarilo zjistit kde je presne umisteny.u e 39 je to brnkacka,ale u e60 je to nespis nekde jinde.
ludi

#7 Příspěvek od ludi »

mě už nefouka vubec a připadam si jako v zapocenym skleníku!!!obavam se že bude muset ven palubka
Horys
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Horys »

ludi píše:mě už nefouka vubec a připadam si jako v zapocenym skleníku!!!obavam se že bude muset ven palubka

Ten regulator je na mtoru ventilatoro přidělanej je to ta (2) http://bmwfans.info/parts/catalog/E61/T ... ing_parts/

A palubka nemusí ven dá se k tomu dostat přes střed palubky vytahneš tama celej ventilátor.
Odpovědět