Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW e61-problem s ventilatorem topeni
mám podobný problém s ventilátorem, jak dám auto tak nechce moc bežet nebo když ho zapnu otočným ovladačem jde jakoby napůl ale pokud dám ofuk okna fičí jako blázen, k tomu se mi přidala závada na tlačítku rest kdy by mělo tobyt ze zbytku tepla co je v topení po nějakou dobu jakmile vytáhnu klíček, prostě to nefunguje. Nevím zda je to stejně jako u staršího modelu 

-
pavelk píše:mám podobný problém s ventilátorem, jak dám auto tak nechce moc bežet nebo když ho zapnu otočným ovladačem jde jakoby napůl ale pokud dám ofuk okna fičí jako blázen, k tomu se mi přidala závada na tlačítku rest kdy by mělo tobyt ze zbytku tepla co je v topení po nějakou dobu jakmile vytáhnu klíček, prostě to nefunguje. Nevím zda je to stejně jako u staršího modelu
Zdravím tento problém mám také u E60 právě
-
- Kontaktovat uživatele:
ludi píše:mě už nefouka vubec a připadam si jako v zapocenym skleníku!!!obavam se že bude muset ven palubka
Ten regulator je na mtoru ventilatoro přidělanej je to ta (2) http://bmwfans.info/parts/catalog/E61/T ... ing_parts/
A palubka nemusí ven dá se k tomu dostat přes střed palubky vytahneš tama celej ventilátor.