Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Garáž-Praha
-
Ahoj,
omlouvám se,že píši do této sekce,ale do jiné némám přístup a potřebuji rychlou radu. Tuto středu se stěhuji do Prahy a zatím nemám vybraný byt,takže ani garáž,jde o to,než si jej vyberu,potřebuji někam uklidit auto BMW E34,na fóru jsem se dočetl,že je pořád docela kradou. Potřebuji ho někam na 2 dny schovat" ke všemu nebudu mít pražskou SPZ,což mi moc nepomáhá a v autě asi zůstanou nějaké věci,které beru s sebou. Víte někdo o vhodném místě,kde mi ho neukradnou,každý máme jiné hodnoty i když je to staré auto,jistě mi rozumíte...
omlouvám se,že píši do této sekce,ale do jiné némám přístup a potřebuji rychlou radu. Tuto středu se stěhuji do Prahy a zatím nemám vybraný byt,takže ani garáž,jde o to,než si jej vyberu,potřebuji někam uklidit auto BMW E34,na fóru jsem se dočetl,že je pořád docela kradou. Potřebuji ho někam na 2 dny schovat" ke všemu nebudu mít pražskou SPZ,což mi moc nepomáhá a v autě asi zůstanou nějaké věci,které beru s sebou. Víte někdo o vhodném místě,kde mi ho neukradnou,každý máme jiné hodnoty i když je to staré auto,jistě mi rozumíte...
DestinyE34 píše:Ahoj,
Parkování v garážích je v Praze problém. Nejsou nebo šílená cena. Sám hledám novou garáž už několik měsíců.Vyřeším to nejspíš dočasně nějakým hlídaným parkovištěm.
Only e34 
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40

e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
No, jestli to je na 2 dny, tak doporucuju nejake hlidane parkoviste, kterych je po Praze jak hub po desti a vyjde te to urcite levnejsi. Garaze taky jsou, ale to spis pak hledej, az budes vedet, kde budes bydlet.
Hlidane parkoviste, kde mam dobre zkusenosti - Strizkov, mezi metrem a Parkem pratelstvi.
Hlidane parkoviste, kde mam dobre zkusenosti - Strizkov, mezi metrem a Parkem pratelstvi.
-
AHoj,díky za tip a rady. Mrknu i na tu havarijní pojistku. Zatím bude ty dva dny odpočívat u 100RM,nabídl mi bezpečné stání.
A co tohle?
Cena pro dlouhodobé parkování:
Měsíční parkovné
osobní 1.000,-
http://www.parkovisteladvi.cz/cenik/
A co tohle?
Cena pro dlouhodobé parkování:
Měsíční parkovné
osobní 1.000,-
http://www.parkovisteladvi.cz/cenik/
-
Fx píše:Rendis píše:Tam je venkovní za 750.- Já tam hledal něco v garážových domech.
Říkám okoloJinak v garážích, kde jsem já a další (však víš), se dá sehnat od 800 od majitele do 1100 od družstva.
800.- ani náhodou. Byl jsem tam teď 2x a 1.000.- je minimum.
Only e34 
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40

e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se ti dneska byl ptát, telefonní čísla z nástěnky jsem ti poslal do SZ. Při pokecu s vrátným/hlídačem jsem se dozvěděl, že máš tlačit cenu dolů, protože pokud je to od majitele, tak ten platí 400 měsíčně => nedat mu o moc víc jak dvojnásobek. Zrovna teď tam prý byla nějaká starší paní s místem po manželovi a nabízela ho za 800. Kontakt mu tam nenechala, ale prý je to asi jedno z těch čísel, co jsem ti poslal smskou