1. pustim si výhřev sedačky u řidiče a po chvíli se mi vypne. Napadlo mě, jestli to může být jenom třeba vymačkaný tlačítko... Protože občas se mi třeba ani nerosvítěj ty zelený kontrolky (3 stupně vyhřívání...). Prostě je to takový divný. Podle mě je to tim tlačítkem, ale nedávno jsem byl na vrakáči, kde je docela dobrej chlápek a zdá se mi, že i docela ví co říká a ten mi tvrdil, že ty tlačítka výhřevu neodcházej a že to je určitě dečkou, tak co myslíte?
2. kde mám v touringu facelift r.2002 TV/videomodul? Nějaký fotky co jsem viděl, tak to měli pod dvd mechanikou vlevo v kufru. Já to tam nemam... Mám tam jen dvd mechaniku a cd changer. Chci si tam právě napojit dvb-t a nevim kde to je. KDYBY jste byl někdo tak hodnej, tak mi pošlete třeba sem nebo do SZ odkaz na dvb-t, který přesně máte ve svý e39, odzkoušený, spolehlivý, funkční.
3. mám 16:9 , ale v menu nemám nabídku navi. DVD mechanika v kufru, ale nevyjíždí dvd. Ale občas se mi stane, že se v menu najednou ukáže možnost GPS navi, tak ji chci spustit a napíše, že neni vloženo DVD, Ale dvd vloženo je. Po chvíli se mi zhasne celej monitor a pravidelně jen jakoby problikne, ale nepustí se. Toto následuje, dokud třeba několikrát znova nenastartuju. jinak vše plně funkční (myslim tim monitor a všechny funkce - BC, nezávislé, analog TV, Code)
V BMW nevěděli co to je ( na diag. jsem nebyl), ale poradili mi, že je to všechno tim, že je špatná ta dvd mechanika a že tim, že takhle blbne, tak se pak snaží jakoby zkratovat monitor a proto zhasne a problikává. Je to tak? Kolik kdyžtak zhruba může stát oprava mechaniky nebo cena použité? Máte ji kdyžtak někdo na prodej?
- Umí někdo přehrát nějak software v navi 16:9? Cena? Jsem z Prahy. Někdo tam totiž asi někdy dával jinej, ještě než to koupil táta, protože tam je i nějaký trochu jiný schéma a barvy, který jsem na jiných 16:9 neviděl...
Všechno jsou to závady nebo věci nepříliš podstatný, ale vyřešit je chci, tak Vám děkuju za rady ohledně všech tří...