Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e39 520i nestartuje !!! pls

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
CBR954RR

#1 Příspěvek od CBR954RR »

Ahoj , mám takovej nepříjemný problém na mém BMW zničeho nic přestalo startovat , auto jelo po celou dobu normálně nikdy žádnej problém, zastavím na 2 minuty u krajnice a už jsem nenastartoval! Auto točí jak o závod a nic a nic . V počátku jsem si mysle , že jsem asi udělal nějakou chybu při výměně svíček , které jsem ten týž den také měnil , dal jsem NGK v20 ,ale po ohledání příčiny proč nechytá , jsem oběvil , že mě do lišty vstříků vůbec netlačí benzín , který by měl při startováni stříkat z trysek. Napadlo mě že by to při nejlepším mohla být nějaká pojistka a nebo relé , ale vůbec nevím , kde hledat , pojistky u spolujezce jsem prošel a vypadjí že jsou všechny ok i v zadu v kufru , nevíte kde jsou dálší relé či pojistky pro ovládání čerpadla ? Pak mě ještě napadl halluv snímač, ale také nevím kde ho hledat... Poraďte.. předem děkuji...
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

To vypadá na čidlo na klikovce...
CBR954RR

#3 Příspěvek od CBR954RR »

Fx píše:To vypadá na čidlo na klikovce...
No to jsme si také myslel , ale myslím si že kdyby to bylo snímačem , tak to nebude dávat jiskru a né benzín.
CBR954RR

#4 Příspěvek od CBR954RR »

No, tak dnes jsem vytáhl čerpadlo z nádrže , dal ho napevno na baterku a tlačí, takže čerpadlo jsem vyloučil , ale zdá se mi že asi nejde do něj proud , protože jsem nic rozumného nenaměřil :-( hledal jsme ještě nějaké relátka a našel je v pod krytem u řídicí jednotky , ale nevím které nebo kde je nějaké ovldací relé pro čerpadlo :-( Nemáte někdo nějaké schéma zapojení pro e39 520i (110KW) r.v. 96/97 ať vím kde hledat. Zítra ještě udělám diagnostiku , tak jsem zvědav jestli něco ukáže..... Jsem z toho už slabej :-(
CBR954RR

#5 Příspěvek od CBR954RR »

No tak problem vyřešen...... Po procházení milionkrát všeho dokola , nakone oběvena prasklá pojistka čerpadla umístěna v kufru u baterky... Uff
Odpovědět