DirtyHarry píše:Díky za hodnotnou radu
Já to nemyslel zle,chtěl jsem jen naznačit,že se v tom nějakej "elektronik" vrtal... Někdy lepší rozvézt novou elektriku,než hledat po drátech (kor když nejsou origo,já tohle měl kdysi na 535i a dohromady jsem to už nedal).
Já nejsem vyloženě proti nový kabeláži,ale musel bych tomu "profikovi" věřit a sám mu všechno připravit. Kámen úrazu je právě důvěra. V jedný,myslím že známý firmě v Hradci mi dělali hudbu do auta. Výsledek ? Otvor pro basák vyřízli o 2cm větší,nebyli schopný zabrousit vyčnívající samořezy a ulámali mi uchyty na krytu výšek v palubovce,tak to dali na silikon,nemluvě o letování kabelů a jejich následný izolaci-katastrofa...

. Nechal jsem tam cca 9500,- za práci,odhlučnění a kabely(vše ostatní jsem měl) a na tyhle problémy jsem přišel až časem. Zpátky k oknům. Když druhý pan profesionál strávil hodinu zkoumáním,co moje okna dělají a nedělají,tak řekl,že by si potřeboval auto nechat tak 2-3dny. Ptám se ho co jsem dlužnej a on že nic,tak se ptám znova a řekl 500,-. Dal jsem mu to,odjel a víckrát mě neuvidí. Takže než dát auto zlodějům a nebo lemplům,tak si to buď udělám sám a nebo tam dám zase švihadla

.
Jestli máte někdo kontakt na schopného a solidního elektrikáře v těsném okolí Hradce Králové,tak uvítám jeho telefonní číslo...