Při přejíždění nerovností, případně v zatáčkách mi lehce "praská" v palubce. Řekl bych, že v místech nad středními výdechy větráku. Zkoušel jsem vyndat přístrojový štít a hledat, ale nic kromě lehce povoleného šroubu, který drží "hák" se zavěšením plastového vedení vzduchu (na pravé straně od přístrojového štítu z pohledu řidiče) jsem nenašel.
Neměl by někdo nějaký tip? Nerad bych kvůli tomu sundával celý vršek palubní desky.
Další místo, ze kterého je slyšet občas malé cvaknutí je roh u LP sloupku. Taky poprosím o tip
bobo píše:Při přejíždění nerovností, případně v zatáčkách mi lehce "praská" v palubce. Řekl bych, že v místech nad středními výdechy větráku. Zkoušel jsem vyndat přístrojový štít a hledat, ale nic kromě lehce povoleného šroubu, který drží "hák" se zavěšením plastového vedení vzduchu (na pravé straně od přístrojového štítu z pohledu řidiče) jsem nenašel.
Neměl by někdo nějaký tip? Nerad bych kvůli tomu sundával celý vršek palubní desky.
Další místo, ze kterého je slyšet občas malé cvaknutí je roh u LP sloupku. Taky poprosím o tip
Díky, Bohdan
Já jsem teď něco podobného řešil na e60, zvuky jsem taky slyšel z palubovky,ale dělala to povolená vzpěra v motoru. Utáhl jsem šrouby o půl otáčky a je klid...
Mám podobný problém u LP sloupku a protože jsem úchyl na pazvuky rozebírám postupně auto Nakonec nemyslím, že to bude uvnitř auta, z těch míst směrem od A sloupku to může dělat vícero věcí, zkus kouknout na horní uložení tlumiče, málo kdo ho mění v rámci výměny tlumítek a ta guma tam není nesmrtelná.
Opravdu je to v palubce. Dokonce se to občas ozve, když na palubku ve "správnym" místě přitlačím. Přijde mi, že je to nad výdechama k oknu a nad vedením vzduchu do horních rohů palubky... Tak asi bude muset palubka dolu, no
bobo píše:Opravdu je to v palubce. Dokonce se to občas ozve, když na palubku ve "správnym" místě přitlačím. Přijde mi, že je to nad výdechama k oknu a nad vedením vzduchu do horních rohů palubky... Tak asi bude muset palubka dolu, no
cus, mam stejný problém, ale mě to dělá zatim jen v zimě při silném mrazu a jak píšeš, když zatlačim i teď v v tech horkách na palubku někde uprostřed u okna tak se ten zvuk ozve... tak už to rozeber ať víme co to je
kdo to mě dole ví, že na to nikdy nedojdete, prostě to může být cokoliv, palubka je nasazená vzadu do háčků a pak se do sebe opírají všemožný ty vedení vzduchu atd, prostě je to trochu porod to tam dát, ale jde to i bez sundání volantu jen doporučuju ho omotat hadrou ať mu neublížíte, a pak prostě musíte doufat, že vám všechno zapadlo tam kam mělo, když ne, tak znovu a zase doufat, je tam toho moc co může klepat od káblů až po vrzání celé palubky