pokud máš tu saharu s pulzní modulací otáček tak tam se točí na 5-95% výkonu, takže se zvládne točit hodně pomaluVelvetek píše:Rád bych připojil dotaz k tomuto podobnému tématu:
Měnil jsem saharu - přední větrák klimy a stejně se mi nezdá, že by jela jak má. Sahara je ale v pořádku. Občas se protočí, ale netočí se stále, spíše jen tak zlehka. I když stojím na místě, tak klimatizace chladí velmi dobře víceméně do pár vteřin (teplota venku byla cca 28C). Je to v pořádku či nikoliv? díky
jinde jsem hledal, ale odpověď nenašel. Teplota na budíku se vždy i při dlouhé a ostřejší jízdě drží v polovině.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
ventilátor klimatizace
- soukupadam
- soukupadam
- soukupadam
- Velvetek
- Klubové ID: 2613
- Kontaktovat uživatele:
No ale nikdy jsem jí ještě neviděl točit se rychle. Spíše občas a opravdu jen párkrát se protočit. Jak jsem říkal, klima jinak chladí neustále. Pojistky jsem kontrolovat, něco vyměnil, ale našel jsem jenom 3, ty velké ne...soukupadam píše:pokud máš tu saharu s pulzní modulací otáček tak tam se točí na 5-95% výkonu, takže se zvládne točit hodně pomaluVelvetek píše:Rád bych připojil dotaz k tomuto podobnému tématu:
Měnil jsem saharu - přední větrák klimy a stejně se mi nezdá, že by jela jak má. Sahara je ale v pořádku. Občas se protočí, ale netočí se stále, spíše jen tak zlehka. I když stojím na místě, tak klimatizace chladí velmi dobře víceméně do pár vteřin (teplota venku byla cca 28C). Je to v pořádku či nikoliv? díky
jinde jsem hledal, ale odpověď nenašel. Teplota na budíku se vždy i při dlouhé a ostřejší jízdě drží v polovině.
- soukupadam
- soukupadam
Poistky na vetrak su za kaslikom na strane spolujazdca , ale nenameras tam napatie , pretoze poistka ja az za rele. Rele na chod vetraku klimy je pod pravym pelovym filtrom - zelene. Mne to neslo koli tomuto rele. Cievka spinala , ale kontakty rele boli off. Po vymene vsetko slape. Skontrolovat funkcie vetraku mozes skontrolovat nasledovne:
Rychlost 1:spojit kontakt na cidle chladica kabel cierno cerveny na kostru
Rychlost 2:spojit kontakt na cidle chladica kabel cierno sedy na kostru
Rychlost 3:spojit kontakt na cidle tlaku klimy kabel cierno sedy na kostru - su tam dva , tak ten spodny.
Poistky na rychlost 1,2 su v priehradke , rychlost 3 poistka 76 50A za priehradkou. Pozor ,skontrolovat poistky ovladania rele !!!! su v priehradke
Rychlost 1:spojit kontakt na cidle chladica kabel cierno cerveny na kostru
Rychlost 2:spojit kontakt na cidle chladica kabel cierno sedy na kostru
Rychlost 3:spojit kontakt na cidle tlaku klimy kabel cierno sedy na kostru - su tam dva , tak ten spodny.
Poistky na rychlost 1,2 su v priehradke , rychlost 3 poistka 76 50A za priehradkou. Pozor ,skontrolovat poistky ovladania rele !!!! su v priehradke
- soukupadam
- soukupadam
- Velvetek
- Klubové ID: 2613
- Kontaktovat uživatele:
Je to ten 3 PIN (3 kabely vedou do zásuvky, která se připojuje k větráku).soukupadam píše:jo můžeš, pokud máš ten s odporamaVelvetek píše:Můj by měl být v pohodě, ale jak jsem psal, protáčí se jenom trochu (pár otáček a zase zastaví a to pořád dokola při zapnuté klimě).
To zkoušení můžu udělat tak, že napíchnu přímo na baterku? (na jinou, kterou mám mimo auto).
díky
Taky mi pořád nikdo neporadil, kde hledat, když se ten větrák opravdu pouze někdy trochu protočí, nikdy nic víc, ani když je horko. A klima chladí hodně... divný. Jsem spíše nervózní, že se SAHARA nespustí když dojedu v horku po delší jízdě (voda nahoru neleze).
Ale za jízdy, když je teplota venku k 30C, tak slyším spuštění ASI jiného větráku, dělá to pouze v reakci dle přidání plynu (otáčky jsou nahoru, jde nahoru hučení větráku a naopak...).
Možná jsem to napsal trochu nepochopitelně, že

- soukupadam
- soukupadam
- soukupadam
- soukupadam