Poradte, kdyz mam uplne vytazena vsechna 4 okynka, tak se ozyva ve vsech dverich , blizko sloupku dveri takove praskani, lupani. Kdyz okenka stahnu o kousicek (0,5 cm), tak to prestane. Driv se to nestavalo, ale cca 2 tydny nazpet u vsech zaroven - nechapu. Ze by tim teplem, co bylo ? Zavesy oken ? Kdo zazil takove pazvuky, vi, jak me to stve.... dik za jakoukoliv platnou radu...
Ahoj, dělá mně E60 r.2003 úplně naprosto to samé. Dělá to jen někdy, při rozjezdu, myslím že při jízdě to pak přestane, nebo si toho už nevšímám. Stačí se dotknout tlačítka a stáhnout okno o milimetr a hned to přestane. Tipoval bych nějakej problém v softu komfortky????
Možná vám poradím. Mám sice e39, ale mám podobný problém.
Když otevřu dveře a koukám zhora na rám dveří, je tam takové těsnění se sametkou. Při jízdě se dveře mírně pohybují a ta sametka o karoserii vytváří pazvuk. Taky to přestalo dělat při stáhnutí okna. Namazat a je ticho.
Taky se pridam, dela to hlavne pri rozjezdu jak nekdo psal a taky v zatackach na nerovnostech. Zatim jen u spolujedce a za nim. Nema na to nekdo radu ? Zkousel jsem to otvirat, zavirat, ale stejne se to obcas ozyva... Pokud pomaha namazani te samteky, tak cim nejlepe ?
Tak jsme to zkouseli vycistit a promazat jakousi vazelinou (sametku okolo ramu dveri ) a krome toho, ze zasrala vrch okna se nic nezmenilo :/ Kdyz se okno stahne o par mm prestane to, takze je jasne, ze to drhne nekde v mistech dosednuti k ramu dveri. Ma jeste nekdo nejaky napad ? Popr. hodte odkaz na shop kde se da koupit ten pripravek co doporucuje Rades.
Já měl také tento nepříjemný efekt u své pětky. Přímo v BMW na to mají přípravek - stojí 1400,- Kč, ale já si ho jen půjčil, dal jsem prodejci 200,- Kč, namazal všechny dveře a mám klid
edit: impregnuje se dosedací plocha těsnění dveří s karoserií... s bočním okénkem to nemá co dočinění [/quote]
Dik za tip Nicmene trochu mi nejde do hlavy, jak by mohlo tesneni dveri a jeho namazani mit co docineni s vrzanim vytazeneho okna.. ? Piseme tu, ze kdyz se okno byt jen o mm stahne, prestane to. Proto jsem hledal pricinu v dosedaci casti okna do ramu dveri...
Tak jsem koupil vyse zminovany pripravek "Gummi Pflege Stift" a namazal tesneni kolem dveri a napustil tim i tu sametku a opravdu to POMOHLO !! Nejprve jsem zkusil jen gumove tesneni, ale nema to na to vliv. Pak az jsem napustil ten samet na ramu dveri tak se pazvuky prestaly ozyvat. Cili tento produkt doporucuji !!