Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E39 530d - jaký olej
-
-
-
-
- Klubové ID: 1795
-
- Klubové ID: 3184
Do servisu to dávat nebudu.Chci si to vyměnit sám.Určitě koupim olej značkový, který odpovídá tomu co doporučuje výrobce. Šlo mě spíš o to jaký olej jestli 5w, nebo 10 w a od jakýho výrobce.Co jsem hledal různě na forech, tak třeba castrol nebyl uplně v pohodě.beny-maser píše:když to dáš do neznačkovýho servisu tak tam nalejou z 90% 10w-40 "hvězdné linie" a taky to bude jezdit
-
na výrobce se raději neptej, to je co člověk to názor, zrovna ten castrol si myslím že bude ok , ale bude drahej, někdo nemá zase rád schell, a jiný zase jo, protože se na něm dá udělat dobrá marže atd. atd.Hubajz píše:Do servisu to dávat nebudu.Chci si to vyměnit sám.Určitě koupim olej značkový, který odpovídá tomu co doporučuje výrobce. Šlo mě spíš o to jaký olej jestli 5w, nebo 10 w a od jakýho výrobce.Co jsem hledal různě na forech, tak třeba castrol nebyl uplně v pohodě.beny-maser píše:když to dáš do neznačkovýho servisu tak tam nalejou z 90% 10w-40 "hvězdné linie" a taky to bude jezdit
s tím servisem jsem to myslel tak že není nutný to zas tak moc řešit, protože oni to taky neřeší a fungujou. Já jsem jezdil v tds na mogul 5w-40 a v pohodě. Momentálně zkouším starline ,protože to maj od mogulu kupovat a je to to samé,ale za poloviční cenu. Mám toho celý sud tak kdyby měl někdo zájem tak mu rozleju 130kč/litr.
Rozhodně to nikomu necpu. Jen že je tu ta možnost a než to dát do servisu s tím že tam chci třeba castrol a oni mi tam nalejou starline a ten castrol mi jen na účtujou s tím že mi daj prázdný obal castrol tak to si to tam raději naleju sám a mám litr v kapse. Normy to splňuje tak co.
-
- Klubové ID: 1838
- Kontaktovat uživatele:
netvrdil bych drahej.. já kupoval do e60 castrol 5w30 v čechách za 210kč/litr - original bmw a v německu se nechá sehnat kolem 150kč/litr.. u toho 5w40 to bude pravděpodobně dost podobný.. rozhodně to nebude 500kč/l jako v bmwbeny-maser píše:na výrobce se raději neptej, to je co člověk to názor, zrovna ten castrol si myslím že bude ok , ale bude drahej, někdo nemá zase rád schell, a jiný zase jo, protože se na něm dá udělat dobrá marže atd. atd.Hubajz píše:Do servisu to dávat nebudu.Chci si to vyměnit sám.Určitě koupim olej značkový, který odpovídá tomu co doporučuje výrobce. Šlo mě spíš o to jaký olej jestli 5w, nebo 10 w a od jakýho výrobce.Co jsem hledal různě na forech, tak třeba castrol nebyl uplně v pohodě.beny-maser píše:když to dáš do neznačkovýho servisu tak tam nalejou z 90% 10w-40 "hvězdné linie" a taky to bude jezdit
s tím servisem jsem to myslel tak že není nutný to zas tak moc řešit, protože oni to taky neřeší a fungujou. Já jsem jezdil v tds na mogul 5w-40 a v pohodě. Momentálně zkouším starline ,protože to maj od mogulu kupovat a je to to samé,ale za poloviční cenu. Mám toho celý sud tak kdyby měl někdo zájem tak mu rozleju 130kč/litr.
Rozhodně to nikomu necpu. Jen že je tu ta možnost a než to dát do servisu s tím že tam chci třeba castrol a oni mi tam nalejou starline a ten castrol mi jen na účtujou s tím že mi daj prázdný obal castrol tak to si to tam raději naleju sám a mám litr v kapse. Normy to splňuje tak co.
- Don
- Klubové ID: 1990
dulezita je specifikace... vyrobce je uplne burt. vsechny oleje jsou v dane specifikaci pro motor stejne. jen nekteri maji pocit, ze kdyz daji za olej na litru o 1k vic tak tam nalili neco specialniho. staci se podivat po netu na rozsahlejsi testy oleju.
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
-
s tím souhlasím, ale hodně záleží kde ho budeš kupovat, třeba na VW se dá koupit olej s 507 normou v německu v litrovech flaškách za top cenu někde kolem 200kč za litr a u nás stojí na MO zákazníka 700kč, přitom mě stačí vyjet na kopec a hned za čárou ho tam maj.
hodně záleží k čemu se dostaneš a kam to jdeš koupit, rozhodně ho nekoupíš za 210kč v Kelly, ale někde na netu a musíš počítat ještě s poštovným nebo čekáš než dojde. Vím že z Ostravy se dá koupit 5w-30 edge za cca 1tis kč flaška 4 nebo 5 litrů, ale čekáš na něj 4-5 týdnů.
hodně záleží k čemu se dostaneš a kam to jdeš koupit, rozhodně ho nekoupíš za 210kč v Kelly, ale někde na netu a musíš počítat ještě s poštovným nebo čekáš než dojde. Vím že z Ostravy se dá koupit 5w-30 edge za cca 1tis kč flaška 4 nebo 5 litrů, ale čekáš na něj 4-5 týdnů.
-
- Kontaktovat uživatele:
nechci tady dělat nikomu reklamu, kupoval jsem olej z jednoho eshopu v plzni, objednával jsem 10litrů a byl doma za tři dny.. a cena byla kolem 200kč/litr - byl to olej do naftový e60, předpokládám že do e39 se dá sehnat za lepší ceny.. samozřejmě že pokud bude člověk nakupovat v německu, sežene ještě malinko levněji, je jen otázka jestli se vyplatí pro to letět za hranice, navíc jsou internetový v německu obchody ještě levnější než kamené a pak je problém s adresou doručení..beny-maser píše:s tím souhlasím, ale hodně záleží kde ho budeš kupovat, třeba na VW se dá koupit olej s 507 normou v německu v litrovech flaškách za top cenu někde kolem 200kč za litr a u nás stojí na MO zákazníka 700kč, přitom mě stačí vyjet na kopec a hned za čárou ho tam maj.
-
-
dvě kila za litr je rozumná cena a co to bylo za výrobce? jinak pokud koupíš olej za tuhle cenu v čecháh tak nemá cenu nikam jezdit, ale ber to tak že klucy jsou z Dubí a to už je prakticky sroko v půlce kopce takže jim je jedno jestli vyjedou nahoru a pak sjedou dolu nebo sjedou dolu a pak vyjedou nahoru.Jendix píše:nechci tady dělat nikomu reklamu, kupoval jsem olej z jednoho eshopu v plzni, objednával jsem 10litrů a byl doma za tři dny.. a cena byla kolem 200kč/litr - byl to olej do naftový e60, předpokládám že do e39 se dá sehnat za lepší ceny.. samozřejmě že pokud bude člověk nakupovat v německu, sežene ještě malinko levněji, je jen otázka jestli se vyplatí pro to letět za hranice, navíc jsou internetový v německu obchody ještě levnější než kamené a pak je problém s adresou doručení..beny-maser píše:s tím souhlasím, ale hodně záleží kde ho budeš kupovat, třeba na VW se dá koupit olej s 507 normou v německu v litrovech flaškách za top cenu někde kolem 200kč za litr a u nás stojí na MO zákazníka 700kč, přitom mě stačí vyjet na kopec a hned za čárou ho tam maj.
-
- Kontaktovat uživatele:
http://www.prag-info.cz/_shop/Bc._Jan_K ... 53857.htmlbeny-maser píše:dvě kila za litr je rozumná cena a co to bylo za výrobce? jinak pokud koupíš olej za tuhle cenu v čecháh tak nemá cenu nikam jezdit, ale ber to tak že klucy jsou z Dubí a to už je prakticky sroko v půlce kopce takže jim je jedno jestli vyjedou nahoru a pak sjedou dolu nebo sjedou dolu a pak vyjedou nahoru.Jendix píše:nechci tady dělat nikomu reklamu, kupoval jsem olej z jednoho eshopu v plzni, objednával jsem 10litrů a byl doma za tři dny.. a cena byla kolem 200kč/litr - byl to olej do naftový e60, předpokládám že do e39 se dá sehnat za lepší ceny.. samozřejmě že pokud bude člověk nakupovat v německu, sežene ještě malinko levněji, je jen otázka jestli se vyplatí pro to letět za hranice, navíc jsou internetový v německu obchody ještě levnější než kamené a pak je problém s adresou doručení..beny-maser píše:s tím souhlasím, ale hodně záleží kde ho budeš kupovat, třeba na VW se dá koupit olej s 507 normou v německu v litrovech flaškách za top cenu někde kolem 200kč za litr a u nás stojí na MO zákazníka 700kč, přitom mě stačí vyjet na kopec a hned za čárou ho tam maj.
sice jsem reklamu dělat nechtěl, ale co se dá dělat, na druhou strnau proč ne, sám jsem tam kupoval olej a naprosto v pohodě..
-
-
- Kontaktovat uživatele:
no originálem nic nezkazíš.. tedy castrol.. ale někde jsem četl že ještě lepší je značka mobil 1..Hubajz píše:Ahoj, jojo vím, kde si olje koupit za dobře, ale chtěl bych poradit jakej typ, značku, výrobce oleje pořídit.Děkujubeny-maser píše:tady na ten jsem už jednou kokal cena dobrá, reklamu neděláš Hubajz chtěl vědět jakou mu poradíme značku a typ