cuzz,
chtěl sem se zeptat jak se dostanu na zadní PDC u e39 toura? Mám jedno špatný a pořebuju se podívat jestli neni třeba jen upadlej drátek nebo jestli je celý v háji. Ty krajní sou jasný tam se vyloupne ta lišta ale ty prostřední? zespoda sem se tam nedostal mezi nárazníkem a plechovou vanou kufru neni místo.
Obavam se ze budes mit smulu, budes muset sundavat. Kdyz se u me kontrolovaly tyhle cidla, tak krajni v poho, jen se to vyloupne jak pises, ale u strednich je potreba sundat naraznik...
Delal mi to Lunacek a ten se nerad s cimkoliv sere, takze pokud by to slo jinak, tak by urco naraznik nesundaval
tiež som to riešil, ale nárazník nemusí ísť dole. Ja osobne som tam ruku prepchal (aj keď to nešlo ľahko) a čidlo som pretlačil dnu z vonkajšej strany.
Hlavně bych nejdřív vyloučil, zda-li je špatný zrovna to ve středovém nárazníku, abys to nesundaval a pak nepřišel na to, že je to jedno v té liště. Zařaď zpátečku při zapnutém kíčku a ty čidla musejí cvakat. tudíž, ucho k čidlu a budeš vědět přesně, které to je..
to už sem právě udělal teď se k tomu špatnýmu právě potřebuju dostat, zkouknout dráty konektor a tak. Protože když s nim ze směru toho nárazníku pohnu a tak divně to tam pípá.
ako treba dostat von tie krajne, najprv treba dat von tu hornu listu a potom pojdu tie bocne, avsak som nato pozeral uz par krat a stale mi neni jasne ako nato
treba rovnake cislo co sa tyka konektoru, opticky by bolo dobre aby bolo zhodne
ide o to, ze mne zadne senzory piskaju vsetky vzdialenost, ale na diagnostike si vzdialenost neodmeram, a predne su presne naopak, mam zato ze je tam bud skrat alebo zalomeny kabel ktory robi nieco zle.
skusim to napisat cesky, pre mna premiera, tak sorry ak nieco nebude koser
to Maxiczech : uz sem castecne vyresil muj problem. vsech 8 cidel mi tukalo, avsak kdiz sem to napichl na diagnostiku, tak mi predni cidla ukazovala pekne vzdalenost, avsak zadni nikoliv, len hlasili skrat/prerusenou kabelaz.Pritom zadni cidla mi piskali, ze se blizim k prekazce, predni ani tuk. Az po tom co jsem to manualne rozebral sem prisel nato, ze puvodni majitel si tam zbastlil nejaku cinu a nova rj je kousek pod starou, pritom ti cidla vypadaji stejne jako origo co mne mililo.
Mno, tak to vythrhej a zahoď.. U origo čidel, okamžitě hlásí překážku, když je jediné čidlo nefunkčí.. To jako, aby ses naspolehával na PDC.. Čínu newim, já bych to vyházel.. Ti eške "shoří auto"..