dragunov87 píše:cau panove, namontoval so msi Dension gateway 500 ale ccc mi ho bohuzial nebere. potreboval by som nakodovat mp3 aby to fungovalo. kdo mi to urobi? (najlepsie okoloe Brna, BA, Trnava. Som zo Skalice.
jo ma mam e61 3/2005 profi navi
Jestli chceš, tak rád ti to nakóduji. Jsem z Brna...
Uz mi to funguje komplet. Aby radio zaclo cist mp3 stacilo prepsat nicht_activ na full. Aaby i changer tak sem pridal +kmp3 do VO a updateoval soft v CDC.
Můžu se zeptat u E61 06 jsem rád když mi přehraje CD některé ani nebere a MP3 jsem ani ještě nezkoušel, mohl by to být problém jak tady někdo psal se sowtem, nebo to vypadá na rádio potažmo laser, je to asi to nej obyč co se tam dávalo, bez navi, pouze jedna štěrbina-malá obrazovaka.
Taky někdo psal, že se dá dodělat modul-interface, který je schopný přenést obraz-má to tady někdo kdo by podal info?
díky rob
Ahoj kluci mam prosbu ,mam bmw 535D 2005 březen a potřeboval bych zprovoznit MP3 mam navi profesional vše ok včetně noveho softu v BMW ale mp3 mi nejdou.Pomuže někdo ja Valašsko rad přijedu díky za info
Když to tady čtu tak jde teda přinutit, nakodovat i CD changer v kastlíku aby přehrával taky MP3 a ne jen Audio-CD? (mám navi prof. r.v.06 , hlavní cd mechanika mi mp3 čte bez problémů, hodil by se ještě ten changer aby byl větší výběr písniček )
Oživuju toto téma, páč nikde nemůžu najít odpověď. Může mi někdo poradit, jak aktivovat přehrávání mp3 z DVD u E60 z DVD mechaniky pro navigaci? Rok 2004. Co člověk to názor, jde, nejde, neumí atd. Já vím, že to jde, viděl jsem to ale chci vědět jak? Prosím o fundované odpovědi od lidí, kteří vědí a případně tento problém řešili. Díky moc
Pokud by sis precetl toto tema cely musis najit odpoved. MP3 se povoli prepsanim hodnoty u radku kde bude mp3_ccc nicht_active na full v jednotce CAPPL. Pak ti CD i DVD mechanika bude prehravat mp3. Ne CD changer. Je to na druhe strance tohoto tematu.
haarosh píše:Oživuju toto téma, páč nikde nemůžu najít odpověď. Může mi někdo poradit, jak aktivovat přehrávání mp3 z DVD u E60 z DVD mechaniky pro navigaci? Rok 2004. Co člověk to názor, jde, nejde, neumí atd. Já vím, že to jde, viděl jsem to ale chci vědět jak? Prosím o fundované odpovědi od lidí, kteří vědí a případně tento problém řešili. Díky moc
jde to.., mě předrává mp3 jak normál ní cd, tak dvd mechanika..napiš mentulimu.., poladí ti to
bbeavis píše:Pokud by sis precetl toto tema cely musis najit odpoved. MP3 se povoli prepsanim hodnoty u radku kde bude mp3_ccc nicht_active na full v jednotce CAPPL. Pak ti CD i DVD mechanika bude prehravat mp3. Ne CD changer. Je to na druhe strance tohoto tematu.
Nevím, jestli se chápeme. Mě CD mechanika hraje MP3, DVD mechanika taky ale z CD disku, nikoliv z DVD disku! O to mi jde. A ve špatném vypalování to určitě není, mám pálené DVD s navigací a funguje a umím to.
haarosh píše:Oživuju toto téma, páč nikde nemůžu najít odpověď. Může mi někdo poradit, jak aktivovat přehrávání mp3 z DVD u E60 z DVD mechaniky pro navigaci? Rok 2004. Co člověk to názor, jde, nejde, neumí atd. Já vím, že to jde, viděl jsem to ale chci vědět jak? Prosím o fundované odpovědi od lidí, kteří vědí a případně tento problém řešili. Díky moc
jde to.., mě předrává mp3 jak normál ní cd, tak dvd mechanika..napiš mentulimu.., poladí ti to
Jestli se tohle da jeste poladit pres kodovani tak to sem pak napiste. Docela by me to zajimalo. Ja bych si osobne typl ze to proste bude spatne vypaleny nebo neco takoveho. ale ze by bylo nekde zakazany ze cd to cte a dvd ne to mi prijde divne.
Samozrejme ze to jde pres kodovani a koduje se celkem 6 jednotek. Umim, vim a napisu. Vezme se ICOM A hlavice a propoji se s OBD. Do nej se prioji ICOM B a spoji se servisnim MOST konektorem. ICOM se propoji s pocitacem a spusti se ISTA-P. Jakmile najede tak je to slozka tusim vehicle a v ni se zada retrofit mp3. Pak vyjede kodovaci plan, stiskne se tlacitko ze jej akceptujeme a pokud mate novy firmware v jednotkach tak je to jen kodovani 6 jednotek. Pokud mate ale stary soft, je to nejdriv upgrade firmware v jednotkach kde je nevyhovujici, coz muze byt taky komplet cele auto a nasledne kodovani a inicializace jednotek. Nic extra sloziteho. Kdo bude chtit nakodovat, jsem z Opavy. Staci napsat, domluvit se a dojet.