Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E60 2005 upgrade software radia k prehravani mp3

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
originalbmwparts

#41 Příspěvek od originalbmwparts »

Je zajímaví že MP3 někdy fungují a někdy ne, jde i o to v jakém formátu přesně jsou a některé s nižším datovým tokem (kbps) nefungují vůbec.
mentuli

#42 Příspěvek od mentuli »

dragunov87 píše:cau panove,
namontoval so msi Dension gateway 500 ale ccc mi ho bohuzial nebere. potreboval by som nakodovat mp3 aby to fungovalo. kdo mi to urobi? (najlepsie okoloe Brna, BA, Trnava. Som zo Skalice.

jo ma mam e61 3/2005 profi navi

Jestli chceš, tak rád ti to nakóduji. Jsem z Brna...
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Snejk »

a nebo ja v praze :) hhh ale sem asi nepojedes :D
stallker

#44 Příspěvek od stallker »

A jak je to tedy u 03ky bez navi, zkoušel to někdo, nebo jsem v pr.. :)
airbone

#45 Příspěvek od airbone »

stallker píše:A jak je to tedy u 03ky bez navi, zkoušel to někdo, nebo jsem v pr.. :)

Ses v pr..... :D
Na navi business to ide, ale na aute bez navi co ma len M-ASK bohuzial nie......
mentuli

#46 Příspěvek od mentuli »

airbone píše:
stallker píše:A jak je to tedy u 03ky bez navi, zkoušel to někdo, nebo jsem v pr.. :)

Ses v pr..... :D
Na navi business to ide, ale na aute bez navi co ma len M-ASK bohuzial nie......

Jde to i na M-ASK bez navigace. Mám to vyzkoušené.. do M-ASK jednotky můžu případně poslat nový soft přes kabel...
bbeavis
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od bbeavis »

Uz mi to funguje komplet. Aby radio zaclo cist mp3 stacilo prepsat nicht_activ na full. Aaby i changer tak sem pridal +kmp3 do VO a updateoval soft v CDC.
RobX5

#48 Příspěvek od RobX5 »

Můžu se zeptat u E61 06 jsem rád když mi přehraje CD některé ani nebere a MP3 jsem ani ještě nezkoušel, mohl by to být problém jak tady někdo psal se sowtem, nebo to vypadá na rádio potažmo laser, je to asi to nej obyč co se tam dávalo, bez navi, pouze jedna štěrbina-malá obrazovaka.
Taky někdo psal, že se dá dodělat modul-interface, který je schopný přenést obraz-má to tady někdo kdo by podal info?
díky rob
bmw535d

#49 Příspěvek od bmw535d »

Ahoj kluci mam prosbu ,mam bmw 535D 2005 březen a potřeboval bych zprovoznit MP3 mam navi profesional vše ok včetně noveho softu v BMW ale mp3 mi nejdou.Pomuže někdo ja Valašsko rad přijedu díky za info
HonzaK

#50 Příspěvek od HonzaK »

pokud jezdíš někdy přes Ostravu tak se ozvi. U tebe by to neměl být problém.
bmw535d

#51 Příspěvek od bmw535d »

Honza K super přistup a rychlost moc díky už mi to funguje
pindour
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od pindour »

to: RobX5, lasery odcházej, ale většinou u mechanik pro navi...
Výměna cca 2500Kč, pokud už je unavenej, tak vyčištění vydrží cca 2 měsíce.
sonyk02

#53 Příspěvek od sonyk02 »

Když to tady čtu tak jde teda přinutit, nakodovat i CD changer v kastlíku aby přehrával taky MP3 a ne jen Audio-CD? (mám navi prof. r.v.06 , hlavní cd mechanika mi mp3 čte bez problémů, hodil by se ještě ten changer aby byl větší výběr písniček :D )
haarosh

#54 Příspěvek od haarosh »

Oživuju toto téma, páč nikde nemůžu najít odpověď. Může mi někdo poradit, jak aktivovat přehrávání mp3 z DVD u E60 z DVD mechaniky pro navigaci? Rok 2004. Co člověk to názor, jde, nejde, neumí atd. Já vím, že to jde, viděl jsem to ale chci vědět jak? Prosím o fundované odpovědi od lidí, kteří vědí a případně tento problém řešili. Díky moc
bbeavis
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od bbeavis »

Pokud by sis precetl toto tema cely musis najit odpoved. MP3 se povoli prepsanim hodnoty u radku kde bude mp3_ccc nicht_active na full v jednotce CAPPL. Pak ti CD i DVD mechanika bude prehravat mp3. Ne CD changer. Je to na druhe strance tohoto tematu.
rooc

#56 Příspěvek od rooc »

haarosh píše:Oživuju toto téma, páč nikde nemůžu najít odpověď. Může mi někdo poradit, jak aktivovat přehrávání mp3 z DVD u E60 z DVD mechaniky pro navigaci? Rok 2004. Co člověk to názor, jde, nejde, neumí atd. Já vím, že to jde, viděl jsem to ale chci vědět jak? Prosím o fundované odpovědi od lidí, kteří vědí a případně tento problém řešili. Díky moc

jde to.., mě předrává mp3 jak normál ní cd, tak dvd mechanika..napiš mentulimu.., poladí ti to
haarosh

#57 Příspěvek od haarosh »

bbeavis píše:Pokud by sis precetl toto tema cely musis najit odpoved. MP3 se povoli prepsanim hodnoty u radku kde bude mp3_ccc nicht_active na full v jednotce CAPPL. Pak ti CD i DVD mechanika bude prehravat mp3. Ne CD changer. Je to na druhe strance tohoto tematu.

Nevím, jestli se chápeme. Mě CD mechanika hraje MP3, DVD mechanika taky ale z CD disku, nikoliv z DVD disku! O to mi jde. A ve špatném vypalování to určitě není, mám pálené DVD s navigací a funguje a umím to.
haarosh

#58 Příspěvek od haarosh »

rooc píše:
haarosh píše:Oživuju toto téma, páč nikde nemůžu najít odpověď. Může mi někdo poradit, jak aktivovat přehrávání mp3 z DVD u E60 z DVD mechaniky pro navigaci? Rok 2004. Co člověk to názor, jde, nejde, neumí atd. Já vím, že to jde, viděl jsem to ale chci vědět jak? Prosím o fundované odpovědi od lidí, kteří vědí a případně tento problém řešili. Díky moc

jde to.., mě předrává mp3 jak normál ní cd, tak dvd mechanika..napiš mentulimu.., poladí ti to

dík zkusím mu písnout
bbeavis
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od bbeavis »

Jestli se tohle da jeste poladit pres kodovani tak to sem pak napiste. Docela by me to zajimalo. Ja bych si osobne typl ze to proste bude spatne vypaleny nebo neco takoveho. ale ze by bylo nekde zakazany ze cd to cte a dvd ne to mi prijde divne.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od matiz »

Samozrejme ze to jde pres kodovani a koduje se celkem 6 jednotek. Umim, vim a napisu. Vezme se ICOM A hlavice a propoji se s OBD. Do nej se prioji ICOM B a spoji se servisnim MOST konektorem. ICOM se propoji s pocitacem a spusti se ISTA-P. Jakmile najede tak je to slozka tusim vehicle a v ni se zada retrofit mp3. Pak vyjede kodovaci plan, stiskne se tlacitko ze jej akceptujeme a pokud mate novy firmware v jednotkach tak je to jen kodovani 6 jednotek. Pokud mate ale stary soft, je to nejdriv upgrade firmware v jednotkach kde je nevyhovujici, coz muze byt taky komplet cele auto a nasledne kodovani a inicializace jednotek. Nic extra sloziteho. Kdo bude chtit nakodovat, jsem z Opavy. Staci napsat, domluvit se a dojet.
Odpovědět