Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

TEC2000

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
mcconrad

#1 Příspěvek od mcconrad »

Ahoj, máte někdo zkušenosti s čističem vstřiků TEC2000? Nenašel jsem nic na foru, možná jsem blbě hledal, jestli to tu je, tak se omlouvám.
BMW nedoporučuje žádná přídavná aditiva, tohle není teda určeno jako aditivum, ale čistič vstříků. Přesto to beru jako agresivní látku, kterou nemusí určitý části motoru snášet...Zajímá mě váš názor, popř. zkušenosti. Thx
cmelak

#2 Příspěvek od cmelak »

Přesně tohle teď budu taky kupovat pro svýho diesela. Slyšel jsem na to jen samou chválu tak uvidim co to provede s mými vstřiky. U mě občas za studena na volnoběh nějakej vstřik vynechá.

Jinak známej mi doporučil pro nejlepší účinnost vyjet nádrž do rezervy a nalejt tam celou plechovku a nechat to takhle klapat 15 minut nebo to trochu projet aby se to trochu v tý nádrži promíchalo. Prostě aby šlo s naftou přes ty vstřiky co nejvíce TECU.

Někdo na celou nádrž dal prej tři tyhle plechovky a zlepšilo se mu to.

Pak sem napíšu jak jsem dopadl, to ale bude až za čas, mám totiž teď plnou a nechci kvůli tomu kupovat tři plechovky :lol:
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Snejk »

tec je vybornej. a presne jak pises... nejlip do prazdny nadrze uplne samotnej... to se pak v motoru dejou zajimavy veci.. ale radsi na to nejezdi ono uz tak to na volnobeh ma beztak tak 2000ot :D ale zase to musi mit tak plus 100 koni :D ale pomaha to vyborne..
cmelak

#4 Příspěvek od cmelak »

Ještě mě napadla jedna možnost, která by byla možná ještě lepší, koupit novej palivovej filtr, zalejt ho ti TECem co nejvic a namontovat, to si myslim že by pomohlo ještě víc:) To by snad nastartovalo i samo od sebe :D

edit: a nebo vypojit z filtru hadičku a strčit jí do plechovky ať to jede čistě jenom na to :D

edit: Ale to by vlastně zase nešlo, protože to palivo nemá co hnát, jedině to napojit před středotlaký čerpadlo :D
Perunwit

#5 Příspěvek od Perunwit »

ste mě tak namotivovali, že sem si to právě objednal :-))).
cmelak

#6 Příspěvek od cmelak »

Já jsem na to taky zvědavej, asi si vycucnu nebo vypustim nádrž abych to tam mohl taky hned zítra nalejt :twisted:
beny-maser

#7 Příspěvek od beny-maser »

tak pak napište jak jste dopadli, jestli si to mám taky objednat :D
rooc

#8 Příspěvek od rooc »

moc zajímavé já dávám do nafty vif jak léto tak zima..., niméně jednou měsíčně dávám i čistič od sonaxu apod..., nicméně velmi zajímavé čtení a defakto i velmi zajímavé ohlasy.., čili hned zítra to tím proleju :-) díky za tip :-)
Sweden

#9 Příspěvek od Sweden »

mno a já blbec už objednal novej vstřik... :D :D :D
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
mcconrad

#10 Příspěvek od mcconrad »

no ja bych byl zas docela s jakymakoliv jinyma pripravkama opatrny...na tomhle je psany, ze to neobsahuje chlor, ale nejaky agresivni latky tam urcite budou, jinak by to nic neprocistilo...no uvidime...
rooc

#11 Příspěvek od rooc »

pamatuju si že na mercedes klubu se toto řešilo taky frajer tam psal, že to udělal přesně podle návodu a když to nechal čistit, auto ještě napojil na diagnostiku a sledoval co to dělá....prej to bylo vidět přímo v průběhu a fakt to ty vstřiky zkorigovalo.., já jsem jen rád, že sjte mi to připoměli...nemohl jsem si vzpomenout jak se tento produkt jmenoval
mcconrad

#12 Příspěvek od mcconrad »

na foru peugeot jsem na to slysel jen pozitivni ohlasy, borec mi to rikal i v servisu, ze to zakaznikum ukazuje primo na diagnostice, kdyz to napichne ten TEC na vlastni okruh...tak jak pises
cmelak

#13 Příspěvek od cmelak »

Asi se ozvu tý firmě, že budu chtít podíl z prodeje díky reklamě tady na klubu :lol:
Dettektorr

#14 Příspěvek od Dettektorr »

Kurva zejtra jdu do Kelly pro to. Ani sem dneska netankoval a dojezd vole 70 kilásků, tak dám eště jednu Prahu a pak to proleju a BUDE HOTOFKA. A jak to nepojede aspoň třista tak je to na píču :D

Ne, zejtra to tam naleju, snad tomu neublížim a prevence je prevence řekla jeptiška a nasadila kondom na svíčku.
rooc

#15 Příspěvek od rooc »

tak už ho mám doma..musím ještě trochu pojezdit ať vysaju nádrž a tradá s de se na to
bibikuba

#16 Příspěvek od bibikuba »

rooc píše:tak už ho mám doma..musím ještě trochu pojezdit ať vysaju nádrž a tradá s de se na to
Taky jsem byl v Kelly a koupil :oops: :oops: ted přemejšlim jak to tam naleju :D asi ještě koupim filtr,naleju to do novýho filtru a šup s ním do káry,nechám to běhat půl hodky a uvidíme :? Jsem zvědav kdo první bude schánět vstřik :D
jinak cena v Kelly Kladno 388kč piksla,po slevě 298kč piksla :D
rooc

#17 Příspěvek od rooc »

já 350...nou sleva... :D
Dettektorr

#18 Příspěvek od Dettektorr »

Hm a já dneska dorazil do Kladna do Kelly ve dvě a voni maj jen do jedný a v nádrži tak asi 3 deci . No tak sem holt natankoval full nádrž, nacpal do ní nějakej wynn's diesel zusatz a TEC2000 se odehraje za pár dní až zas vyjezdím tu nádrž no. :lol:
cmelak

#19 Příspěvek od cmelak »

Táák a teď se to všem z toho TECu posere a zaseknou se tou samou čistotou všem všechny vstřiky :D :D A bude za to moct snejk a já :D
Axel
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Axel »

:D :D :D to bude novejch temat
Odpovědět