Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
TEC2000
Ahoj, máte někdo zkušenosti s čističem vstřiků TEC2000? Nenašel jsem nic na foru, možná jsem blbě hledal, jestli to tu je, tak se omlouvám.
BMW nedoporučuje žádná přídavná aditiva, tohle není teda určeno jako aditivum, ale čistič vstříků. Přesto to beru jako agresivní látku, kterou nemusí určitý části motoru snášet...Zajímá mě váš názor, popř. zkušenosti. Thx
BMW nedoporučuje žádná přídavná aditiva, tohle není teda určeno jako aditivum, ale čistič vstříků. Přesto to beru jako agresivní látku, kterou nemusí určitý části motoru snášet...Zajímá mě váš názor, popř. zkušenosti. Thx
- cmelak
Přesně tohle teď budu taky kupovat pro svýho diesela. Slyšel jsem na to jen samou chválu tak uvidim co to provede s mými vstřiky. U mě občas za studena na volnoběh nějakej vstřik vynechá.
Jinak známej mi doporučil pro nejlepší účinnost vyjet nádrž do rezervy a nalejt tam celou plechovku a nechat to takhle klapat 15 minut nebo to trochu projet aby se to trochu v tý nádrži promíchalo. Prostě aby šlo s naftou přes ty vstřiky co nejvíce TECU.
Někdo na celou nádrž dal prej tři tyhle plechovky a zlepšilo se mu to.
Pak sem napíšu jak jsem dopadl, to ale bude až za čas, mám totiž teď plnou a nechci kvůli tomu kupovat tři plechovky
Jinak známej mi doporučil pro nejlepší účinnost vyjet nádrž do rezervy a nalejt tam celou plechovku a nechat to takhle klapat 15 minut nebo to trochu projet aby se to trochu v tý nádrži promíchalo. Prostě aby šlo s naftou přes ty vstřiky co nejvíce TECU.
Někdo na celou nádrž dal prej tři tyhle plechovky a zlepšilo se mu to.
Pak sem napíšu jak jsem dopadl, to ale bude až za čas, mám totiž teď plnou a nechci kvůli tomu kupovat tři plechovky

Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
- cmelak
Ještě mě napadla jedna možnost, která by byla možná ještě lepší, koupit novej palivovej filtr, zalejt ho ti TECem co nejvic a namontovat, to si myslim že by pomohlo ještě víc:) To by snad nastartovalo i samo od sebe
edit: a nebo vypojit z filtru hadičku a strčit jí do plechovky ať to jede čistě jenom na to
edit: Ale to by vlastně zase nešlo, protože to palivo nemá co hnát, jedině to napojit před středotlaký čerpadlo

edit: a nebo vypojit z filtru hadičku a strčit jí do plechovky ať to jede čistě jenom na to

edit: Ale to by vlastně zase nešlo, protože to palivo nemá co hnát, jedině to napojit před středotlaký čerpadlo

Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
-
pamatuju si že na mercedes klubu se toto řešilo taky frajer tam psal, že to udělal přesně podle návodu a když to nechal čistit, auto ještě napojil na diagnostiku a sledoval co to dělá....prej to bylo vidět přímo v průběhu a fakt to ty vstřiky zkorigovalo.., já jsem jen rád, že sjte mi to připoměli...nemohl jsem si vzpomenout jak se tento produkt jmenoval
-
Kurva zejtra jdu do Kelly pro to. Ani sem dneska netankoval a dojezd vole 70 kilásků, tak dám eště jednu Prahu a pak to proleju a BUDE HOTOFKA. A jak to nepojede aspoň třista tak je to na píču
Ne, zejtra to tam naleju, snad tomu neublížim a prevence je prevence řekla jeptiška a nasadila kondom na svíčku.

Ne, zejtra to tam naleju, snad tomu neublížim a prevence je prevence řekla jeptiška a nasadila kondom na svíčku.
Taky jsem byl v Kelly a koupilrooc píše:tak už ho mám doma..musím ještě trochu pojezdit ať vysaju nádrž a tradá s de se na to

jinak cena v Kelly Kladno 388kč piksla,po slevě 298kč piksla

-