Ahoj,
po nastartování a ujetí do 1 km a následném zastavení třeba na semaforu mi houpe motor,otáčky má cca 600-700/min ,což dříve nemýval,je ještě studený a tak by měl mýt zvýšené? Dřív jsem je měl tak na 1000ot./min
Čím by to mohlo být. A ještě jeden dotaz. Píše mi málo vody a to mám odpojené čidlo (propojené) dole na chladiči,má tedy ještě nějaké jiné čidlo,na které bych se mohl spolehnout? Protože vody měl opravdu málo.
Váha vzduchu-po jejím odpojení by to dělat nemělo?
Netěsnost sání-překontroluji
Vody-coolant level (chladící kapaliny) je možné,že je špatně propojené čidlo,aby nic nehlásilo je nefunkční. Pokud tedy tohle čidlo nepočítáme,je ještě někde čidlo na hladinu vody?
koukni na svíčky, jestli nemáš v háji těsnění ventildeklu, pak k nim nateče olej a je to v háji... Taky mi to občas zahoupalo, dal jsem nový svíčky a motor jde jak atomový hodiny... A taky mrknout na koleno sání, jestli není na hadry, taky dost častá závada...
já bych se přidal k tomu jeho dotazu s tim čidlem stavu chladicí kapaliny... jestli někdo nevíte... taky mi to pořád hlásí Kuhlwasserstand/Coolant level a to i když je čerstvě dolito.
chci si zkusit upravit to čidlo dole na expanzce jak má on, tak kdyby to nezabralo, kam máme koukat?
Klapka je čistá,těsnění ventil deklu" nové,koleno k sání ok,ani voda ani olej není v prostoru svíček,svíčky najeto asi 20tkm. Na kolenu sání jsem objevil malou prasklinku,na přírubě k tomuto kolenu,už jsem ji opravil,nejspíš šlo o falešný vzduch,jak psal Libovka-díky problém už není.
K hlášení kulherwasserstand ,stačí propojit konektor co jde k čidlu a hlásít nebude.
DestinyE34: to čidlo jsem prostříkával kontaktolem z-pod auta, ale nějak jsem ho nezkoumal... tím propojením se myslí něco ve smyslu "má dva kontakty, který po odpojení uvidíš - spoj je drátkem"?
Jo jo,odpojíš ten káblík co vede k čidlu a tím ,že ho propojíš(dáš do něj třeba ten kousek drátku) simuluješ to,že máš dost chladící kapaliny. Pokud hlášení přestane,tak máš špatné čidlo. Nevím jestli jde nějak vyčistit třeba...