Cau chlapy.
Vcera jsem prisel do garaze k autu (e61, r.06) cca po tydnu a byla pod nim kaluz oleje. Nastartoval jsem a hned jsem citil jak trosku vibruje volant a pri zataceni jako by servo vubec nefungovalo a auto vepredu po tom zataceni jeste vydavalo hodne hlasite zvuky. Tak jsem s ti radsi nikam nejel. Asi mi vytekla vsechna kapalina z nadrzky serva.Nevite kolik se tam doliva a je jedno jaky olej, abych dojel aspon do servisu? Snad to bude jen nekde praskla hadicka...
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
únik kapaliny ze serva e61, výměna celého řizení
tak v servise mi prisly na to, ze olej ze serva tece z rizeni a dokonce tak blbe, ze se s tim neda nic delat(zakrouzkovano na obrazku). Musim sehnat cele rizeni Servotronic S216. Nove stoji 39 tisic, takze palka. Nevite nekdo o nekom, kdo by prodaval repasovane nebo z bouracky?
Diky
Diky
- Přílohy
-
- servotronic.jpg (77.01 KiB) Zobrazeno 286 x
JaraX píše:a je to dobrej servis? měl jsem tu zakaznika s E65 ktermyu taky v servise řekli at vyměni řizení, měl tam to samy ale to že měl jen volnej šroub mu neřekli
myslím, že je to dobrej servis obzvlášť pro bmw. Je to autoservis KP Design v Blažovicích http://www.autoservis-kpdesign.cz/
teče to přesně z toho místa, jak je to zakroužkováno na obrázku. Prý tam ještě takový případ neměli, teklo to vždy jinde a dalo se to řešit bez výměny celého řízení.