Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E-34,přední náprava
-
-

Testuji" to tak,že jeden hýbé v autě řízením a druhý da ruku na čep,vůli poznáš hned. Nebo můžeš zabrzdit a zkusit přes brzdu jako když děláš burnout,ale méně intenzivně

A pokud jsi sám a stejně to chceš nějak zkusit,tak bych asi shodil rameno na straně silenbloku,čep nechal v tlumiči a taky zjistíš,jak na tom je,když s tím pohneš...
Nebo ze strany zahýbat kolem,ale u tohoto auta mi to moc nepomohlo a volný čep jsem stejně tkhle nenašel.

je možný ,že by tukala středový tyč řízení,,páč mi to začlo dělat na obouch stranách... ?a když jsem za ni vzal obouma rukama a tlačil od spoda na horu rychlejším tempem tak jsem nějakou tu vůli cítil ,ale netukalo.,pakjsemvzal tyč a na ten čep středové tyče tlačil od spoda a druhou ruku jsem měl pčiloženou na čepu a trochuvůle byla..jinak jsem na vnějších čepech vůli nezaznamenal... a když budu měnit tu středovou tyč mám měnit rovnou i čepy řízení vnitřní a teda rovnou vnější...
jak se pozná špatnej čep když už ho mám venku...dá se to poznat tak že když ho zatlačim na některou stranu měl by tak i zůstat a nevracet se zpět na střed???
jak se pozná špatnej čep když už ho mám venku...dá se to poznat tak že když ho zatlačim na některou stranu měl by tak i zůstat a nevracet se zpět na střed???
-
středová tyč a čepy .. a uvidíme no,když jsem to držel za čep na středový tyči tak jsem cejtil vůli naobuchstranách,ale tojsemměl zvedlý celej předek na stanici STK,,jel jsem tam po druhý,, a to je podle mne na prd,páč to pak netluče ,ale je cítit jen vůle,kdežto doma na heveru zvednu jednu stranu a druhá to z druhý strany přidrží a to tukání je slyšet.středová tyč na 99 %.
bojim se že když zklepnu čepy vnitřní tak je zmršim,proto zvažuji koupi rovnou i všech těch čepů.plus geometrii potom.nebo se na čepy vysrat a tím pádemi geo.a zkusit nejdřív jen středovou tyč,jen ale abych to pak k vůli zmršenýmu čepu nemusel zas sundavat anezmršil znova středovou tyč
kurva to je boj.
bojim se že když zklepnu čepy vnitřní tak je zmršim,proto zvažuji koupi rovnou i všech těch čepů.plus geometrii potom.nebo se na čepy vysrat a tím pádemi geo.a zkusit nejdřív jen středovou tyč,jen ale abych to pak k vůli zmršenýmu čepu nemusel zas sundavat anezmršil znova středovou tyč

-
-