Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vyteklo zrcátko..
Nevim jak nejlépe popsat ale ono to tak fakt vypadá.
Na 530d rv 2000 mám zpětná zrcátka v kouřovém odstínu, to u řidiče se začalo pozvolna měnit směrem dolů do bíla, měl jsem za to že odchází sklo, ale s podivem jsem zjistil že když ho na té tmavší ploše stlačím, tak ta tmavá část leze nahoru. V zrcátkách je nějaká kapalina?? Možná blbá otázka ale fakt to nevím.
V AK jsem se ptal na sklo že bych ho vyměnil, ale prý mají jen modrá.
Rady? Nápady? Doporučení?
Díky.
Na 530d rv 2000 mám zpětná zrcátka v kouřovém odstínu, to u řidiče se začalo pozvolna měnit směrem dolů do bíla, měl jsem za to že odchází sklo, ale s podivem jsem zjistil že když ho na té tmavší ploše stlačím, tak ta tmavá část leze nahoru. V zrcátkách je nějaká kapalina?? Možná blbá otázka ale fakt to nevím.
Díky.
[quote="Jirka36"]Nevim jak nejlépe popsat ale ono to tak fakt vypadá.
Díky.[/quote
Roztekl se ti elektrochromatický gel. zrcátko je na vyhazov, originál vyjde kolem 7 tis a koupíš puze v BMW, nebo druhovýoba kdekoliv, kolem 400kč. na technické to nepoznají a je jim to fuk, je to výbavou, funkčnost tam je, to jim stačí, myslím že ani neví že to existuje...]
Díky.[/quote
Roztekl se ti elektrochromatický gel. zrcátko je na vyhazov, originál vyjde kolem 7 tis a koupíš puze v BMW, nebo druhovýoba kdekoliv, kolem 400kč. na technické to nepoznají a je jim to fuk, je to výbavou, funkčnost tam je, to jim stačí, myslím že ani neví že to existuje...]

taky mam ten samý dojeb
ale zatim jsem to neresil a dokonce leve zrcadko chytlo takovy nadech jako kdyby pod tim byla vlhkost a uprostred mam asi na prumer 5cm kolecko takove zakourene nebo zamlžené :/ ale jestli tady borci pisou ze to jen zhodis dolu a zrcadklo dale bude zatmavovat tak bych to asi neresil hodil na to nakou folii modrou jak jsou normal zrcadka a jebat že ...... 7 dat za zrcadka
to muze jen bohac