Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Vyteklo zrcátko..

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jirka36

#1 Příspěvek od Jirka36 »

Nevim jak nejlépe popsat ale ono to tak fakt vypadá.
Na 530d rv 2000 mám zpětná zrcátka v kouřovém odstínu, to u řidiče se začalo pozvolna měnit směrem dolů do bíla, měl jsem za to že odchází sklo, ale s podivem jsem zjistil že když ho na té tmavší ploše stlačím, tak ta tmavá část leze nahoru. V zrcátkách je nějaká kapalina?? Možná blbá otázka ale fakt to nevím.
V AK jsem se ptal na sklo že bych ho vyměnil, ale prý mají jen modrá.
Rady? Nápady? Doporučení?

Díky.
magyar Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od magyar Člen Klubu »

Nemáš náhodou samozatmavovacie? V tých sa toto objavuje pri "poruche" :)
d(- -)b
Jirka36

#3 Příspěvek od Jirka36 »

Asi jo, nevim, pokusim se sem vložit foto..
No, nejde mi to...
Sumik

#4 Příspěvek od Sumik »

Ahoj, měl jsem to samé, tekutina je mezi sklem a zrcátkem. Bohužel se porušil lepený rámeček. Časem jsem odstranil sklo i rámečkem a nechal jsem tam pouze zrcátko. Nemohu si stěžovat, funguje to taky. Sice to nemá kouřový odstín, ale nikomu to nevadilo ani na STK. :)
Jirka36

#5 Příspěvek od Jirka36 »

Díky
Origo asi levný nebude, rozeberu to a uvidim co s tím, možná by na to šlo dát folii.

Před týdnem mi nějakej blbec narazil zrcátko a je to v pr...
MUF_IV

#6 Příspěvek od MUF_IV »

[quote="Jirka36"]Nevim jak nejlépe popsat ale ono to tak fakt vypadá.
Na 530d rv 2000 mám zpětná zrcátka v kouřovém odstínu, to u řidiče se začalo pozvolna měnit směrem dolů do bíla, měl jsem za to že odchází sklo, ale s podivem jsem zjistil že když ho na té tmavší ploše stlačím, tak ta tmavá část leze nahoru. V zrcátkách je nějaká kapalina?? Možná blbá otázka ale fakt to nevím.
V AK jsem se ptal na sklo že bych ho vyměnil, ale prý mají jen modrá.
Rady? Nápady? Doporučení?

Díky.[/quote

Roztekl se ti elektrochromatický gel. zrcátko je na vyhazov, originál vyjde kolem 7 tis a koupíš puze v BMW, nebo druhovýoba kdekoliv, kolem 400kč. na technické to nepoznají a je jim to fuk, je to výbavou, funkčnost tam je, to jim stačí, myslím že ani neví že to existuje...] :lol:
mari

#7 Příspěvek od mari »

Jirka36 píše:Díky
Origo asi levný nebude, rozeberu to a uvidim co s tím, možná by na to šlo dát folii.

Před týdnem mi nějakej blbec narazil zrcátko a je to v pr...

Jak se to rozstříkne po laku a zaschne tak je konec, nejde to ničim dolu. Na stříbrný se to krásně vyjímalo :)
Donkey
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Donkey »

taky mam ten samý dojeb :) ale zatim jsem to neresil a dokonce leve zrcadko chytlo takovy nadech jako kdyby pod tim byla vlhkost a uprostred mam asi na prumer 5cm kolecko takove zakourene nebo zamlžené :/ ale jestli tady borci pisou ze to jen zhodis dolu a zrcadklo dale bude zatmavovat tak bych to asi neresil hodil na to nakou folii modrou jak jsou normal zrcadka a jebat že ...... 7 dat za zrcadka :) to muze jen bohac :D
PearlJam

#9 Příspěvek od PearlJam »

Mam stejny problem, odstranil jsem vrchni sklo a nechal jen to spodni zrcadko. Ma nekdo zkusenosti s nahradou fotochromatickeho zrcadka za normalni. Dival jsem se na normalni a mam pocit, ze ma jiny system uchyceni nez ten fotochrom. Diky za rady.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od JaraX »

a proč by někdo nahradil samostmivaci normalni? lidi, vy copak nejezdíte v noci? ja mam samostivaci zrcatka na všech autech krom E32 a nedam na to dopustit
Odpovědět