Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

kvičení TURBA !! díky za pomoc

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Afekt

#1 Příspěvek od Afekt »

Ahoj dělalo to někdy taky někomu? Když auto stoji cca 20 min s vypnutým motorem, i když je motor ještě teplej, tak hned po startu pokaždy cca 1 - 2 km jízdy turbo při záběru jako když kvičí. Do teď si normálně pískalo a ted tohle, ale jen cca 2 km a pak se vše uklidní.
Neví někdo jestli se nedá ještě zachránit ?

Díky moc .
rooc

#2 Příspěvek od rooc »

kvičení too je takovej...výraz, kterej si neumím představit
Afekt

#3 Příspěvek od Afekt »

rooc píše:kvičení too je takovej...výraz, kterej si neumím představit

Těžko se to popisuje. Je to takovej zvuk jako když mokrým prstem přejedeš přes nafukovací balónek. Špatně se to popisuje.
Jendix
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Jendix »

Afekt píše:
rooc píše:kvičení too je takovej...výraz, kterej si neumím představit

Těžko se to popisuje. Je to takovej zvuk jako když mokrým prstem přejedeš přes nafukovací balónek. Špatně se to popisuje.

nemyslíš spíš něco jako houkání? mě to dělá malinko jen za studenýho motoru.. první cca. 1-2km.. pokud to nedělá furt.. nebude to nic hroznýho..
Sweden

#5 Příspěvek od Sweden »

taky jsem teď začal kvičet-syčet-houkat,jede to normálně možná malinko hůř,olej to nežere,nikde nic nekouří.Jsou to hrozný ludry tyhle třicítky,myslím že to budou začínájící svody,teda alespoň u mě :D :?
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
clay

#6 Příspěvek od clay »

Sweden píše:taky jsem teď začal kvičet-syčet-houkat,jede to normálně možná malinko hůř,olej to nežere,nikde nic nekouří.Jsou to hrozný ludry tyhle třicítky,myslím že to budou začínájící svody,teda alespoň u mě :D :?

nechci tu být za rýpala nebo rádobyexperta, ale napadá mě jestli tam máte olej, který tam patří... řekněme do e6x 5W30... a ne dle svého uvážení a logických úvah třeba 0w40... čistě ze zájmu, nikoliv z rýpání. Diky! :)
Sweden

#7 Příspěvek od Sweden »

olej normální co tam patří,tzn.5W30,akorát nechápu souvislost s prasklými-děravými svody :o
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
clay

#8 Příspěvek od clay »

souvislost jen taková, že kdyby se turbo nemazalo jak mělo, pak může vydávat takové pazvuky z blbosti některých, kteří tam lijí olej podlé svého uvážení... tím něříkám, že by se to tím mělo stát, to zase ne. Proto jen ten zájem :)
Odpovědět