Ahoj dělalo to někdy taky někomu? Když auto stoji cca 20 min s vypnutým motorem, i když je motor ještě teplej, tak hned po startu pokaždy cca 1 - 2 km jízdy turbo při záběru jako když kvičí. Do teď si normálně pískalo a ted tohle, ale jen cca 2 km a pak se vše uklidní.
Neví někdo jestli se nedá ještě zachránit ?
taky jsem teď začal kvičet-syčet-houkat,jede to normálně možná malinko hůř,olej to nežere,nikde nic nekouří.Jsou to hrozný ludry tyhle třicítky,myslím že to budou začínájící svody,teda alespoň u mě
Sweden píše:taky jsem teď začal kvičet-syčet-houkat,jede to normálně možná malinko hůř,olej to nežere,nikde nic nekouří.Jsou to hrozný ludry tyhle třicítky,myslím že to budou začínájící svody,teda alespoň u mě
nechci tu být za rýpala nebo rádobyexperta, ale napadá mě jestli tam máte olej, který tam patří... řekněme do e6x 5W30... a ne dle svého uvážení a logických úvah třeba 0w40... čistě ze zájmu, nikoliv z rýpání. Diky!
souvislost jen taková, že kdyby se turbo nemazalo jak mělo, pak může vydávat takové pazvuky z blbosti některých, kteří tam lijí olej podlé svého uvážení... tím něříkám, že by se to tím mělo stát, to zase ne. Proto jen ten zájem