roti píše:podle me prechod z 407 k predFL e39 bude krok zpet a muze to byt BMW. Ten rozdil model od 1995 a 2006 bude znat! U E60 ale bez diskuze plusy jen pro BMW.
Ja bych Peugeota nechtel, tchan ma tu posledni 307 SW, ma najeto 60tkm, panorama atd, ale je to francouz....
Jinak mam jeste passata 1.9tdi pd 96kw a z pedecek asi nejlepsi motor. Tahne, jede, zere 5-7L, ale vsechno skripe, drnci, klape,... vw uz nechci ani videt!
Nicmene bych se ale starejm naftakum vyhnul obloukem.... Zvazil bych benzin R6 nebo V8 a instalovat sekvencni LPG. Tohle mam v planu ja. Rozhoduji se mezi A6 4F (2005) 4.2i nebo BMW R6 nebo V8. Fakt nevim.
No vidíš,a já budu radši jezdit v pěkné e28 než v něčem z Francie.Sou to strašný šmejdy,Francouzi,Italové a Ford - strašně odfláknutý auta.S tím že Italové mají alespoň styl,zatímco ve Fracii dělaj zaručeně nejhnusnější auta vůbec - to už je ale čistě věc vkusu.
Jenže sou ty auta levný a tak se vždycky někdo chytí.Jestli si koupit za stejný prachy 3-4 roky starýho Peugeota nebo 10ti letou e39 co má najeto 2X-3x tolik,spousty lidí v tom má jasno.Ale všechno má své důvody