uvidis sam s odstupem casukovma píše: Nakonec zvítězil rozum a P407WS 2,0HDi 2008 je zítra doma.

jararak píše:Couloo - mozem sa opytat ake gumy mas na tej e39? mne vychadza spotreba 7,4 pri danych parametroch, ale to mam 245/40/18 allround
e39 sa da prerobit na euro 4, takze este nejaky rok nas snad do toho mesta pustia a dovtedy snad ty sraci z unie polavia, alebo uz aj tak nebude nacom jazdit, alebo kam jazdit, tak uvidime
btw pezot 406 kombi, jedna pohroma, nesedelo to, ten najlacnejsi koberec v aute drzal kazde smietko ako suchy zips prilepeny patexom, strasne pazrave auto
pezot 206 - moja o 8 rokov starsia felda menej vrzgala ako ta vrazda ktoru mal sused odnova, pritom mal natom mozno 30t, ja som mal na tachaci 130 a v realne mozno 2x tolko (auto autoskoly predtym)
pokud E39/E38/E60 maji podvozek v OK stavu mas tam dobre sedacky tak hupajici francouzi rozhodne lepsi ani komfortnejsi nejsou a tim se ted netrefuju do tech aut, oni maj meke sedacky coz na delsch trasach clovek neoceni protoze z toho banalne boli zada a co se týka sedacek a komfortu v aute sou sice francouzi obecne pozadovan za auta ve kterych je relativne na prvni pocit prijemne ovsem podvozek je jedna velka hruza par sem jich mel a vzdy stejny prvni pocit jako v bavlnce druhy ktera je ale plna zeleznych vystuh co te vsude tlaci.....kovma píše:EE, kvůli penězům to nebylo. To auto mě stálo 230 tisíc. Je to o tom, že jsem z pegy zvyklej na pohodlí, ne na tvrdé německé auta. Prostě mi více sedí pohodlnější auta. Jsem řidič, který si vychutnává jízdu a věř, že jak v pegy, tak v C5 Tourer si jí kurevsky dobře vychutnáš. Komfortem a pohodlím C5 převyšuje prostě. Ale někdo rád vdolky a někdo zas holky. Jsem pohodový řidič, který nehraje na body, jezdím bezpečně, mám vzadu půlročního prcka.
Hodně najezdím a šlo mi o komfort,vzhled a prostor a C5 prostě vyhrála. Které auto je v té cenové relaci komfortnější, pohodlnější a s tou výbavou?
Citroen se sere? Všechny auta se serou. projděte si fora kterékoliv značky a uvidíte:-) Tímto si žádné značky nezastávám. A především ti děkuju
Dettektorr píše:Člověče, dle prvního příspěvku a následného rozhodnutí a koupě a dle tvého posledního postu mi není úplně jasné, proč jsi vůbec tady. Bez urážky to vypadá, jakobys neměl vůbec jasno co vlastně od auta chceš. Začal jsi Audi vs. BMW a teď C5 a korunuješ to jasnou volbou 508, to sou všechno auta nebe a dudy.
To je aspoň objektivní názorDettektorr píše:Ne ne já to neberu jako provokaci, dokonce si myslím, že neudělal žádnou chybu ve volbě, jen prostě nevidím souvislost mezi těma autama, to je všechno. Jinak já bych úplně v klidu i francouze zaparkoval, zas je asi nesmysl si myslet, že když mám báwo tak víc už nic nejniNicméně báwo mě baví asi ze všeho nejvíc co sem zatim měl. Jinak je fajn, že tahle diskuze je bez urážek a invektiv a proto palec pro ní nahoru.