Ahoj.Mám E39 525 TDS Touring 99.Chtěl bych přestavit na 530D.Chtěl bych se zeptat,co je potřeba všechno vyměnit a jestli mátě někdo zkušenost s touto přestavbou....
jo to máš pravdu stim CR ale zas tds čerpadlo,problémi ze startama za tepla s napínákem atd:D....potřeboval bych vyhrát ve sportce:DTo by bylo po problémech.....
btw tds sa robil do 98 tusim, napriek tomu ze to auto vyzera rovnako, od 98 - cize po prvom facelifte to auto je cele ine co sa tika elektroniky, potreboval by si prehadzovat polku kablovacky, pristrojovku, moduly a tak dalej, nasledne by sa musel najst blazon ktory by to dokazal skodovat dokopy.
mex píše:jo to máš pravdu stim CR ale zas tds čerpadlo,problémi ze startama za tepla s napínákem atd:D....potřeboval bych vyhrát ve sportce:DTo by bylo po problémech.....
pokud znáš správné lidi daj se s tds za pár korun dělat divy
Já se jen ptám protože můžu mít M57 za zajmavý peníz,ale je to blbost to tam prát.Jo a ty čobole TDS se dělali do roku 2000,já mám rv.99 mesíc 11:)To věřim...TDS je pecka,ale sere mě čerpadlo začlo mi prosakovat:( kolik stojí repase bez el.hlavy??Kdo by mi to udělal....?Popřípadě koho by jste doporučili?
hmm ale skoro u každýho tds co budeš kupovat je v piči čerpadlo,to bys musel kupovat od někho kdo to v minulosti už dělal....a nebo bude mít najeto tak do 100 000KM co asi neexistuje:D EE sem jedině pro E60 nebo E61....
jj asi ho nechám,ale musim nechat udělat čerpadlo..teče:(...zejtra snad budu vědět kolik mě to bude stát,asi si to nechám dát i s novou el. hlavou.A kolik tě stál chip? taky nad nim uvažuju:)
Čau, byl s PL, s poštou kolem 4000,-.Od tý doby jsem na něj nikde nenarazil,nějaká tuningová firma prodává podobnej cca 6000-10000,-Kč,Normálně sem si ho vyměnil sám v řídící jednotce vyndáš ten správnej (byl k tomu návodek) a nahradíš ho jiným. Nebyl s tím žádnej problém.