Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Chyba : EGR a Vaha ? 525d E60
Jakou si kupoval vahu? Neni to nejaka levna napodobenina z polska nebo Aukra??? V tomto pripade nema cenu setrit a koupit opravdu kvalitu, origo(VDO Siemens, Bosch)
Kamarad resil kdysi vahu na E46 320D. Koupil tri, kupoval je od te nejlevnejsi, a auto bylo Ok az s tou treti nejdrazsi VDO Siemens. Nastesti mu ty dve predchozi vyreklamovaly.
Z kontroluj, taky el. vedeni vahy vzduchu a kontakty.
Nejlepsi pro tebe bude, udelat mereni diagnostikou (live data). Tam opravdu zjistis jestly vaha vyhazuje abnormalni hodnoty, a podle toho zjistis jestli je opravdu Ko nebo ne. Pak me napada, treba Lambda jestli ji uz mas, ale tu dobra diag. taky zjisti.
Kamarad resil kdysi vahu na E46 320D. Koupil tri, kupoval je od te nejlevnejsi, a auto bylo Ok az s tou treti nejdrazsi VDO Siemens. Nastesti mu ty dve predchozi vyreklamovaly.
Nejlepsi pro tebe bude, udelat mereni diagnostikou (live data). Tam opravdu zjistis jestly vaha vyhazuje abnormalni hodnoty, a podle toho zjistis jestli je opravdu Ko nebo ne. Pak me napada, treba Lambda jestli ji uz mas, ale tu dobra diag. taky zjisti.
daewoo333 píše:Jakou si kupoval vahu? Neni to nejaka levna napodobenina z polska nebo Aukra??? V tomto pripade nema cenu setrit a koupit opravdu kvalitu, origo(VDO Siemens, Bosch)
Vaha je nova bosch z kelly. Merila se a ma hodnotu 800, rikal ze to je spravna hodnota podle technika. Tudiz vaha byla v poho. V bmw mi do telefonu rekli ze to.muzou byt klapky sani. Ale to je 15tis. Kdyz zajedu do bmw, zjisti jejich diagnoza vic nez bosch ?
Jak pise rooc. Sundat sani skontrolovat ty klapky. A doporucim ti procist si par temat ohledne klapek v sani, resilo se to tu na foru hodnekrat. Sou spis na skodu nez na uzitek.
Byt tebou bych zvazil, jestli je vubec davat nove se sanim. Ja osobne bych je dal ze sani pric. Nekde sem tu videl pekny navod na odstraneni tech klapek v sani.
Byt tebou bych zvazil, jestli je vubec davat nove se sanim. Ja osobne bych je dal ze sani pric. Nekde sem tu videl pekny navod na odstraneni tech klapek v sani.
Tady mas peknej foto navod: http://www.bmw-club.cz/forum-tema/odstr ... 530d-21203
daewoo333 píše:Tady mas peknej foto navod: http://www.bmw-club.cz/forum-tema/odstr ... 530d-21203
snad to bude tim, uz sem zkusil fakt vsechno..