Jinak ja uz shanim asi 3 mesice 530i a kolem 300-350,- proste nic neni

roti píše:no u Bychla mi Xdrive nedoporucili, takze na tom asi neco bude. Navic v Praze tusim letos ani nebyl snih. A kupovat to kvuli horam? Nevim no.
Jinak ja uz shanim asi 3 mesice 530i a kolem 300-350,- proste nic neniOni obecne ty benziny v Cesku moc neletej. Takze asi Nemecko
efrankie píše:Takže asi Xdrive je zbytečnost jak tak posluchám. Jezdím víceméně jen Prahu a okolí, nejsem přímo z Prahy, mám to asi 15km po dálnici.
Jinak určitě chci kupovat po prvním majiteli a v DE. V ČR to riskovat nehodlám. Určitě by se tu dalo také sehnat něco pěkného, udržovaného, nebouraného, hlavně asi mezi místními, ale v DE určitě větší výběr a jezdilo to jistě po lepších cestách. Přemýšlel jsem, že bych možná vzal auto přímo z Premium Selection, abych měl trochu větší jistotu. Auto nebudu kupovat na rok nebo dva...
Jinak teda asi budu teda bláhový, pokud chci jezdit okolo 9 litrů kombinaci? V kombinaci steptronicu a bez xdrive? Prostě klasický 530i... Kdybych se trefil do této spotřeby tak asi už více neřeším.
Co se týká nafty, tak tam je jediný důvod právě spotřeba, proč o ní přemýšlím. Nájezd vozu chci tak do 120 tis (max 150tis), což je pro tyhle motory asi prd předpokládám... Jinak o LPG jsem nepřemýšlel, nejspíš asi ani ale nebudu...
efrankie píše:No já se také čím dál víc utvrzuju a přikláním k tomu benzínu... A téměř jistě padne volba na LCI verzi s N53 a 200kW v automatu, o plynu popřemýšlím ale do budoucna také...
Jinak ale mě hrozně mrzí, že jsem si nevšiml té E39 530D, kterou jsem tu odkazoval včera. ( http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=115618 )Ta byla fantastická a hrozně si nadávám za to, že jsem se sem na forum delší dobu nepodíval do sekce bazar... Myslím si, že kdybych koukal častěji tak mi ta E39 už dnes stála v garáži. Takhle ji mohu už jen někomu závidět:(