Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Opožděný ukazatel paliva
Lidičky chci se jen zeptat jestli to dělá jen mě, nebo i někomu.
Když nastartuji tak mi to ukáže skutečný stav paliva, nicméně když popojedu pár Km tak se snižuje dojezd a ukazuje to méně a méně paliva..
Ale když ujedu 30 a více km tak se to zase srovnává do normálu a ukazuje skutečný dojezd a stav paliva, nevíte co s tím?
BMW E39 Tour 523i LPG
Když nastartuji tak mi to ukáže skutečný stav paliva, nicméně když popojedu pár Km tak se snižuje dojezd a ukazuje to méně a méně paliva..
Ale když ujedu 30 a více km tak se to zase srovnává do normálu a ukazuje skutečný dojezd a stav paliva, nevíte co s tím?
BMW E39 Tour 523i LPG
To je asi normální, taky mi to dělá. Auto jak je studený, tak asi víc žere. Akorát se mi minulej týden stalo to, že jsem měl dojezd 86km a zůstal jsem stát. Taky když jsem nastartoval, tak byl dojezd asi 43km, ale jak postupně jedeš a brzdíš třeba motorem atd., tak se tam spotřeba snižuje, nicméně potom na to šlápneš, ono si to cucne a seš v prdeli 

- soukupadam
- soukupadam
jen takový dotaz, je palivová nádrž dělená a mezi nimi je hadička nebo nějaké přečerpávací čerpadlo? Mě se ukazatel paliva a hodnota dojezdu chová tak že, po nastartování mám např dojezd 120km, po postupném zahřívání a jízdě se zvyšuje až na 150-160km. Stejně tak ukazatel paliva, po nastartování je třeba v půlce mezi 0-20, po cca 15ti minutách jízdy je skoro na dvaceti
taky bych měl dotaz k tématu....řeším ted e39 525d...nešlo najednou nastartovat....diag píše tři chyby kolem tlaku paliva...po odtahu do dílny najednou startuje ale v menu budíků je vidět že jedna strana nádrže je pořád prázdná....i když se v zatáčce doprava něco přeleje do té prázné strany takže to ukazuje 5l/15l/20l tak po chvilce je vidět jak to přečerpává do té plné taže po chvilce je tam zase 0l/20l/20l....auto přitom normálně startuje a jede....a ještě drobnost když odpojím oba konektory z nádrže pod sedačkama tak budíky pořád ukazují 20l....netuší někdo kde bude problém?
Dělalo mi to kdysi tds a teď to dělá i 540i 

BMW M3 F80 - 2018, Mineral gray, manuál, competition paket
http://bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=10&t=98295
http://bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=10&t=98295
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky už se mi stalo, že mi pár km ukazoval dojezd 0. Natankoval jsem plnou a bylo tam ještě 5 l.
S koktávkou jsem tak jel 30 km s dojezden 0. No a taky tam ještě byly asi 2 l.
Chce to vyzkoušet. Samozřejmě ne do chcípnutí. Ten kdo dojíždí pravidelně do mrti je blázen. Čerpadlo v nádrži mu brzo udělá pápá.
S koktávkou jsem tak jel 30 km s dojezden 0. No a taky tam ještě byly asi 2 l.