Ahoj, koupil jsem E60 2005 s idrive professional a dnes se mi stalo, ze se system restartoval, svitilo BMW a nez to skocilo do toho klasickyho menu opet se to restartovalo. Takhle to delalo cca 30 min co jsem jel a potom to naskocilo. Kdyz jsem se ted po hodine vratil do auta, dela to to samy, neustale se to restartuje.
Nechci Te plasit, ale mohlo odejit cele CCC.....oprava cca 18 000,- tedy pokud nebudes riskovat a kupovat starsi.....zkus nechat nejdriv prehrat soft, ale i to je risk.....mam to za sebou tak vim o cem pisu......hodne stesti
Nechci Te plasit, ale mohlo odejit cele CCC.....oprava cca 18 000,- tedy pokud nebudes riskovat a kupovat starsi.....zkus nechat nejdriv prehrat soft, ale i to je risk.....mam to za sebou tak vim o cem pisu......hodne stesti
Hele nemuze byt problem baterka? Kdyz jsem kolem auta vcera poskakoval v garazi (mel to otevreny, klice v zapalovani), rozvitila se kontrolka baterky. Auto startovalo krasne.Ted odpoledne to zase neslo a po cca 20minutach jizdy to naskocilo. Kdyz jsem se po jizde do auta vratil po par minutach zase to slo. Ted jedu po cca 30minutach stani, tak dam vedet jestli to funguje nebo ne.
Rikam si, ze kdyby to umrelo hardwarove, ze uz by to neslo vubec - ale to je jen moje uvaha
na 80% je to baterka-delalo mi to samy-pokud je slbsi aku,postupne se vypinaji ruzne jednotky,aby zbylo na start.dej novou,nech ji napsat diag.a pobezi to v pohode
Je toho opravdu hodně. Hned bych ukvapeně neřešil koupi nové CCC, ale zkusil tu baterku. Nabijji, proměř nebo nech proměřit a pak jdi dál. Přehrátí sw v CCC ji také muže i zlikvidovat. V BMW Je více věcí co to muže dělat. Může to dělat i jiná jednotka. A pokud budeš dávat novou baterku tak musíš setejné hodnoty nebo se musí naprogramovat do auta aby vědělo že má jinou. Nicméně asi bych se také obrátil na toho kdo ti to prodal.
ale jojo, na prvni strance jsem psal "Kdyz jsem kolem auta vcera poskakoval v garazi (mel to otevreny, klice v zapalovani), rozvitila se kontrolka baterky.", takze baterka asi nebude uplne v kondici.
Tu baterku vyzkoušej to je to nejmenší, ale pak to chce opravdu důkladnou diagnostiku.....metodou pokus a omyl se Ti to prodraží to mi věř......stará E60-61 stojí prachy
VRsix píše:ale jojo, na prvni strance jsem psal "Kdyz jsem kolem auta vcera poskakoval v garazi (mel to otevreny, klice v zapalovani), rozvitila se kontrolka baterky.", takze baterka asi nebude uplne v kondici.
tak to se omlouvám. minul jsem to že už to napsalo auto. Jinak mě v Bmw bylo řečeno aby se to smazalo stačí ji odpojit tak na 3 hodiny a dát novou nebo nabitou baterku. Volil bych novou. mě totiž odešel ten kontrolní kablík kterým auto proměřuje odběr baterky.