Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Nezávislé topení

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Raadii

#21 Příspěvek od Raadii »

Aha, tak to je pěkně na hovno. Jsem si to chtěl nechat dokódovat abych to mohl programovat na BC. Já to nemam dodělávaný, původně jsem tam webasto měl, ale někdo ho před prodejem vymontoval, já jsem ho jen dokoupil a myslel jsem, že ho tam jen hodim a budu mít teplo. Ale je kolem toho víc sraní, než jsem čekal :x
Kantry
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Kantry »

Kdybys to chtel udelat na dalku nebo externi hodiny, tak ti to udelame..
Raadii

#23 Příspěvek od Raadii »

Já vim, ale to stojí další dukáty navíc. Ale u vás už jsem byl jednou jestli jsi z toho Sedlece 8)
Kantry
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Kantry »

vim, proto ti píšu, nicméně s kódovánim si neporadíme, bohužel..
zbynek666
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od zbynek666 »

Zdravím,
chtěl jsem se zeptat, jestli se tu někdo nesetkal s podobnou závadou nezávislého topení.
Při nastartování auta topení vydávalo zvuk (po 1min jako by odfouknutí),teď po nastartování auta topení nevydává žádný zvuk a při zapnuti ohřevu(zapnutí na ovladači v autě-plamínek) se webasto zapne,ale asi po 2min se vypne a ovladač stále svítí jako by topení jelo dál.Vypnu topení a zase hned zapnu topení začne topit.Co mohlo v topení odejít a co by asi stála oprava eventuelně náhradni díl??Topení je dodělávané a je zcela přístupné a je to benzínové topení Thermo Top C.Předem dík za odpověď.
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Pyron »

Mám myslím plně funkční webasto, ale co mě dnes zarazilo, bylo slabé hučení větráku i 3 (!) hodiny po vypnutí motoru. Dřív bych si toho asi ani nevšiml, ale byl jsem v noci pro něco v garáži a bylo téměř absolutní ticho. Hučení větráčku bylo mnohem tišší než např. u počítače. Nevím tedy zda-li je to běžné nebo jestli ráno nenastartuju :-/ Hledal jsem tady na fóru a nic podobného nikdo asi nekomentoval. Ale vzhledem k velmi nízkému hukotu je to venku nebo během denního hluku asi nepostřehnutelné. Tady se vyjádřilo mnoho lidí, znáte tedy někdo odpověď i na tuto otázku - tedy proč a co hučí? Pokud webasto, je to v pořádku?
counter2153

#27 Příspěvek od counter2153 »

fornax píše:
Fx píše:A máš to webasto nakódovaný? Z výroby totiž není.

Dělá to i někdo na ostravsku?

jestlize zjistis kdoto na ostravsku dela neposlal bys mi prosim te kontakt?? taky bych to potreboval.... dekuju.
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Pyron »

Tak to není ok :D Nenastartoval jsem. Otázka tedy zní, jaké relátko nebo termostat (nebo něco jiného) se stará o větrák (nebo chlazení?) u webasta? Popř. co jiného by to mohlo být? Díky za info...
zbynek666
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od zbynek666 »

Zdarec
taky jsem resil zavadu topeni,ale co ti muzu poradit jestli to dela topeni tak relatka budou pod filtrem klimy na leve strane u motoru,aspon to tak mam ja na e39,jinak zkus odpojit napajeni od topeni tak zjistis jestli ti to dela topeni,ale myslim ze topenim to na 99% nebude,topeni mam dodelavany ale ikdyz me nejelo diky vadnemu cerpadlu na vodu tak mi spis nechtelo topit ale nic co by mohlo dal ovladat ventilatory bez zapnuti topeni a neohrate vode se ti ti ani vetrak nepusti,pokud mas topeni co ohriva vodu,kdybys mel topeni termovzdusne tak tam by to mohlo byt,problem v ridici jednotce.
Odpovědět