Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Upgrade interiéru v E60

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
mcconrad

#21 Příspěvek od mcconrad »

ok, neorigo urcite ne...
ja myslel, ze to byla nabidka na dodelani vyhrevu do sedacek, ktere nemaji vyhrev, coz znamena otevrit sedacky, dodelat a pak ten zbytek co je popsany vys...proto jsem se toho chytil :-)
mates_
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od mates_ »

člověk co mi nabízí sedáky m-technik s výhřevem tak prý k tomu má všechny komponenty a potřebné jen bych si musel ještě koupit kabely a za 500-1000 by mi je prý do auta nainstaloval... je ale pravda že už něco trhne na těch sedácích, ale i tak to je tedy asi supr nabídka ne?? protože i těch 9000k celkem ok
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od JaraX »

mcconrad píše:ok, neorigo urcite ne...
ja myslel, ze to byla nabidka na dodelani vyhrevu do sedacek, ktere nemaji vyhrev, coz znamena otevrit sedacky, dodelat a pak ten zbytek co je popsany vys...proto jsem se toho chytil :-)

to by taky šlo, ale musela by se na těch sedačkách vyměnit celá kůže, jelikož to vyhřívání je součást kůže, tím padem se ty druhy sedačky mužou rovnou vyhodit.
mcconrad

#24 Příspěvek od mcconrad »

takže nic no, já čekal, že se jen otevřou a pak zase zavřou :-)
když si vemu, že to bude chtít pak eventuelně předělat i tapecy, tak to za to nestojí...ty sedačky jsou v látce...
matiz
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od matiz »

Kabely na dodelani vyhrevu, to by mne zajimalo, ja je nenasel pro e6x jako retrofit. Muzes mne nasmerovat? Nenasli je ani v bmw co mam info.
mates_
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od mates_ »

hele já osobně taky nemám tucha, ale prý jako retrofit koupíš, tvrdil mi to člověk co se tím právě zaobírá.. tak nevím no, já to ověřené nemám
sonyk02

#27 Příspěvek od sonyk02 »

jen takový bonus, zde je celkem povedený video návod na instalaci neorigo vyhřívání do zadních sedaček, a určitě to vyhřívání nebude trvat 15min než se to ohřeje, to je blbost, taky to nebude jako origo co hřeji během minuty, ale do 5min to musí být prohřátý.

http://forums.5series.net/diy-do-yourse ... 722/page3/
mates_
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od mates_ »

zeptám se hoši, když budu chtít do auta který má totálně obyčejný sedačky jen s el výškou a úhlem opěradla proastě totálně základní kožaky, je možno nebo je tu někdo schopen mi do auta, nebo dá se vůbec do auta dostat comfort sitze tak aby chodila paměť doufuk, výhřev, prostě komplet všechny funkce sedaček ?? mám možnost je koupit v černé kůži ale nevím zda půjdou či ně dodělat do auta, díky za info, popř tel 734stotřináct213, nebo i kdyby někdo sedáky měl, jaká je za ně za pěkné dobrá cena?
mates_
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od mates_ »

up.... nikdo nic kluci hoši?
matiz
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od matiz »

Jde temer vsecko. Ale je to hodne prace, a malokdo si ji udela sam. Vis vin auta ze ktereho jsou? Pokud je budes kupovat, musi mit vsechny ridici jednotky pod sedakem. Bacha na sedaky z anglicaka, mas pak zadelano na spoustu prace navic... Pokud jsi nemel vyhrev, budes potrebovat i ten ovladaci panel.
mates_
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od mates_ »

čoveče vin se pokusím zjistit, je to od maníka na bazoši, prodává je tam jediný, comfortsitze černé, výhřev právě nemám no :( jednotky prý k tomu komplet jsou , jenže nejhorší je že já to kloudně nepoznám :( řešil semnou nějaký konektor us edačky jaký mám, to jsem ještě nestačil skouknout... já jsem ale vylepenej z toho že prý je problém ještě ve volantu... myslím nastavení el/man....
abcent500

Re: Upgrade interiéru v E60

#32 Příspěvek od abcent500 »

Mam facelift rok 2007, Italie, zakladni cervena perforovana kozena sedadla, bez vyhrevu, elektrika vsechny uhly, dofuk. Pro dodelani vyhrivani je taky treba vymenit sedadla?
zidators
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od zidators »

abcent500 píše:Mam facelift rok 2007, Italie, zakladni cervena perforovana kozena sedadla, bez vyhrevu, elektrika vsechny uhly, dofuk. Pro dodelani vyhrivani je taky treba vymenit sedadla?
Jo vyměnit sedadla,jelikož ty tvé neobsahují vyhřívací dečky.. nebo další možnost úplně odčalounit a dodělat to.. plus asi nějaká ta elektrika od vyhřívání plus výměna středové konzole s tlačítkama na výhřev a nějaké kodování. Na mém jsem tedkom předělával textilní nevyhřívané poloeletriky na kožené hnědé vyhřívané sporty v elektrice s pamětí a ještě něčím.. Dal jsem to do servisu ať si poraděj :D dodal jsem jim sedačky s jednotkama, středovou konzoli ,, platil jsem za práci i s kodováním 6600kč. A vše co sedačky umí tak funguje :)
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#34 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Taky to mám upgradnutý z obyč hader na sporty s výhřevem. Středový panýlek se mi podařil tuším za tisícovku. A kde ti to dělali, respektive taky uměj? :)
Kubajz93

Re:

#35 Příspěvek od Kubajz93 »

matess píše:up.... nikdo nic kluci hoši?
Je to v celku jednoduchej retrofit, je potřeba jen přepinovat pár výstupů a nejzásadnější věc je natáhnout jednu linku do středového panýlku na K bus.

v prvé řadě nastuduj toto: http://www.bimmerforums.co.uk/forum/f4/ ... t-t114786/

Opravdu v tom nehledej nic složitýho,
Měl jsem obyč kožený socky s výhřevem a dával jsem komforty s výhřevem, vše funguje včetně paměti na jednotlivé klíče
zidators
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od zidators »

Totic píše:Taky to mám upgradnutý z obyč hader na sporty s výhřevem. Středový panýlek se mi podařil tuším za tisícovku. A kde ti to dělali, respektive taky uměj? :)
Dal jsem to v Třebíči do Autoservis Roman Prchal , jsou tam šikovní, auto dávám pouze tam , mají s bmw velký zkušenosti :) záleží co tvé nové sedačky mají umět , mě musel ke každé sedačce extra natahovat 8 drátů atd atd.. no nebylo to jen tak ,ale poradil si s tím za super peníze si myslím. :D
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od JaraX »

todle je nejlepší upgrade interieru pro E60 :D
Obrázek
Hoody4

#38 Příspěvek od Hoody4 »

Pouze pro lidi co nemají rádi hezký věci :D
OT: Ten čtyřramenej volant je fakt ošklivej :!: Takhle má vypadat volant:

Obrázek
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od JaraX »

ale zase se mnohem líp drží, ani origo tříramínko se nedrží tak dobře jak čtyřramínko, vždycky je to něco za něco, ale trojramínko je hezčí a díky menšímu průměru působí auto sportovnější, větší čtyřramínko dělá auto zase komfortnější.
Julesteam
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Julesteam »

tak presne tenhle volant s padlama bych potreboval ;)
Odpovědět