Nejsem celebrita, jsem jen 24 letý student informatiky na vysoké škole, který si myslí 2 věci... 1; E34 je nejhezčí BMW (muj nazor, nebudu nikomu vymlouvat jeho) 2; když něco mám mít, tak at to stojí za to (proto žádna 525i nebo 535i) (i když 3.8 by se mi libila víc

)
Cenu nevím, protože jsem do toho auta kupoval nemalé položky jako komplet interier, tlumiče apod... Ale ten motor mě nestál určitě tolik, jak by si mohl leckdo myslet, byla to vlastní práce, známosti na díly a jak je psáno v článku.... M30 věci. Je fakt, že jsou tam věci, které by šly udělat lépe, než jsou a není to jen napínák a ano, dáš mi do ruky šroub a ja ti řeknu, kde je
Ta M5 nemá sběratelskou cenu... nemá chuděra ani M-packet a podle VINka nemá ani potřebnou výbavu nebo druh výbavy, který má mít, někdo ji dal hodně na prdel. Vskutku ji nebudu uvádět do 100% originálního stavu protože na to prostě nemám, kdybych měl, koupim si rovnou faceliftovku a neřeším to. Nemám v plánu to auto někdy prodat, proto ji uvedu do stavu, abych byl já spokojen a líbila se mi, že výbava nebude origoš zjistí jen člověk znající její VIN.
To auto bych si nekoupil, kdybych neměl k dispozici autoservis, ve kterém si na ni mohu dělat a učit se.
Mohl bych konkrétně jmenovat lidi odtud z fora, kteři ji vlastnili předemnou a kteří ji takhle doprasili a na konci je ten hlupák (já) který ji koupil, aniž by něco věděl.
Příběh 2 nemám v plánu, na E30 jsem nechal smazat celý svůj topic protože číst narážky na to, jakou barvou jsem natřel nosníky a ramena nějak nemam zapotřebí po tom všem....