Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Z ničeho nic, nesvítí osvětlení kufru E60

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Couloo

#1 Příspěvek od Couloo »

Ahoj, nedávno se mi stalo, že najednou přestalo svítit osvětlení kufru a nemůžu na to přijít. Žárovkama to není a docela mě to sere jak večer v kufru nic nevidím.

DÍKY
Sonny

#2 Příspěvek od Sonny »

pojistka?
Couloo

#3 Příspěvek od Couloo »

Veškeré osvětlení v interiéru v poho svítí. A že by osvětlení kufru mělo svoji pojistku mě nenapadlo a pochybuju o tom.
mari

#4 Příspěvek od mari »

Vnitřní osvětlení nemá jen jednu pojistku, takže to klidně pojistka může být.
Couloo

#5 Příspěvek od Couloo »

Tak to jsem neveďel. Jdu na to mrknout.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od matiz »

Muze byt lock na modulu.
Filozof

#7 Příspěvek od Filozof »

Couloo píše:Veškeré osvětlení v interiéru v poho svítí. A že by osvětlení kufru mělo svoji pojistku mě nenapadlo a pochybuju o tom.

pokud to nebude pojistkou a ještě jsi neměnil kabeláž 5dveří tak tě to brzy potká jako všechny 5er E61.

Rády se lámou kabely v 5tých dveřích.
Jinak pokud prší a otevřeš zadní dveře alespon na minutu dve zateče ti voda do antény a pak se dějou věci....třeba neodemčeš auto :-)

Nám taky nefungovalo světlo v kufru, plus další hovadinky přestávali fungovat ... BMW prodává bud kabeláž komplet která se vymění nebo si to necháš opravit u někoho kdo to umí.

kabeláž je ale docela palba ...někde jsme to tady řešili před rokem a pul.¨
si to najdi.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od matiz »

A pokud otevres na tri minuty tak to rovnou odvez do srotu -)) Nechapu proc by melo vadit otevreni dveri, diversity byva dobre utesneny, dokud se tam ovsem nekdo nepodiva a neposere to...
Filozof

#9 Příspěvek od Filozof »

matiz píše:A pokud otevres na tri minuty tak to rovnou odvez do srotu -)) Nechapu proc by melo vadit otevreni dveri, diversity byva dobre utesneny, dokud se tam ovsem nekdo nepodiva a neposere to...

problém zatékání pod 5té brzdové světlo je bohužel fakt a E61 tím prostě trpí...

pokud nevěříš tak až bude pořádnej liják otevři dveře do kufru na chvilku ...třeba tě to mine ...ale uděláš to párkrát a pokud je vody dostatek dostane se tam kam bys nečekal....
matiz
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od matiz »

Ta jednotka je uzavrena a pokud do ni nikdo nehrabal, tak drzi, nebo alespon by mela. Kabelaz je utesnena i zevnitr pruchodky. Je utesnena natolik dobre, ze neposunes pruchodkou ani drat. Ale pokud se neco porusi, tak do ni zatece. Jinak rozhodne ne a vzdusna vlhkost tomu az tolik nevadi. Ja jsem vyhnitou diversity jeste nevidel, ale videl jsem treba malo. Videl jsem nefunkcni, mrtve, ale vyhnitou jeste ne.

Ted tady mam e61 z roku 2005 a diversity jak nova. Auto z germanska, takze pocasi temer jako u nas.

Jinak mne to mine zcela urcite, protoze mam jenom starou trojku :respect:
KAMIL740

#11 Příspěvek od KAMIL740 »

na 90% zlamane kabely hnijou vsude jak u e39 ta u e60 61 je to proste jejich problem resil sem to uz asi 10x kazdopadne je tam vule v kabelech elektrikar opravi nemusi se menit cele kabely

jinak u 60 je to v pravem pantu
Odpovědět