Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Z ničeho nic, nesvítí osvětlení kufru E60
Couloo píše:Veškeré osvětlení v interiéru v poho svítí. A že by osvětlení kufru mělo svoji pojistku mě nenapadlo a pochybuju o tom.
pokud to nebude pojistkou a ještě jsi neměnil kabeláž 5dveří tak tě to brzy potká jako všechny 5er E61.
Rády se lámou kabely v 5tých dveřích.
Jinak pokud prší a otevřeš zadní dveře alespon na minutu dve zateče ti voda do antény a pak se dějou věci....třeba neodemčeš auto

Nám taky nefungovalo světlo v kufru, plus další hovadinky přestávali fungovat ... BMW prodává bud kabeláž komplet která se vymění nebo si to necháš opravit u někoho kdo to umí.
kabeláž je ale docela palba ...někde jsme to tady řešili před rokem a pul.¨
si to najdi.
matiz píše:A pokud otevres na tri minuty tak to rovnou odvez do srotu -)) Nechapu proc by melo vadit otevreni dveri, diversity byva dobre utesneny, dokud se tam ovsem nekdo nepodiva a neposere to...
problém zatékání pod 5té brzdové světlo je bohužel fakt a E61 tím prostě trpí...
pokud nevěříš tak až bude pořádnej liják otevři dveře do kufru na chvilku ...třeba tě to mine ...ale uděláš to párkrát a pokud je vody dostatek dostane se tam kam bys nečekal....
-
- Kontaktovat uživatele:
Ta jednotka je uzavrena a pokud do ni nikdo nehrabal, tak drzi, nebo alespon by mela. Kabelaz je utesnena i zevnitr pruchodky. Je utesnena natolik dobre, ze neposunes pruchodkou ani drat. Ale pokud se neco porusi, tak do ni zatece. Jinak rozhodne ne a vzdusna vlhkost tomu az tolik nevadi. Ja jsem vyhnitou diversity jeste nevidel, ale videl jsem treba malo. Videl jsem nefunkcni, mrtve, ale vyhnitou jeste ne.
Ted tady mam e61 z roku 2005 a diversity jak nova. Auto z germanska, takze pocasi temer jako u nas.
Jinak mne to mine zcela urcite, protoze mam jenom starou trojku
Ted tady mam e61 z roku 2005 a diversity jak nova. Auto z germanska, takze pocasi temer jako u nas.
Jinak mne to mine zcela urcite, protoze mam jenom starou trojku