Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Přestavba předku E61
Nevím jestli toto téma muže být zde nebo jinde tak se uvidí. Dnes sem se pustil do lehčích uprav začal sem s tím že sem ráno odvezl Mpaket do lakovny. A vrhl se předěláváním světel měl sem v nich rozežranej chrom u toho fousu nad světlem tak sem to rozkuchal a žluté diody jdou na odletování a budou klasika studená bílá. Přelakovat vrch světla na černo. viz. budu dodávat foto. Akorát nevím jakou mám dát mřížku do ledvinek jestli nechat klasika nebo mřížka co je v Mpaketu mrknite jakej máte názor.
- Přílohy
-
- Přestavba ledvinek rozhoduju se které budou lepší.
- Fotografie0135.jpg (183.08 KiB) Zobrazeno 752 x
-
- Po broušení. Bude nalakováno do černého lesku.
- Fotografie0132.jpg (186.71 KiB) Zobrazeno 752 x
-
- Fotografie0131.jpg (159.48 KiB) Zobrazeno 752 x
-
- Rozdělany světla před broušením.
- Fotografie0129.jpg (177.53 KiB) Zobrazeno 752 x
Mrizky bych prelakoval z chromu do cerne leskle a zebra nechal, kdyz tam das tu vypln z narazniku tak to bude (nejspis) vypadat jako pozustatek pubertackych zkusenosti s upravami Golfu
Mozna to ale nebude spatne, pokud ti to nebude delat problem, udelej to a vrzni to na tyden na auto, pri nejhorsim to predelas zpatky..

Mozna to ale nebude spatne, pokud ti to nebude delat problem, udelej to a vrzni to na tyden na auto, pri nejhorsim to predelas zpatky..
MP666Q píše:Prozatím sem zvládl dnes přeskládat předek na M. Nechápu proč se u nás nemuže jezdit jak ve statech bez přední spz. Ta značka tam to je prostě![]()
. A ty diody tam budu pájet sám nejsou to žádny specialni a pujde to pěkně.
To jo máme snad stejnou barvu auta a taky mám m paket.Ty světla mě lákají asi to zkusím taky předělat.Nevěděl jsem že jsou takhle ty diody s toho světla vyndat.Nebo se to musí nějak bastlit?
Zaregistruj se a můžeš se podívat na fotky a návod maníka kterej to v r. 2009 udělal jako prgo. Ta fotka je myslim zrovna z jeho E60.
http://forums.5series.net/e60-parts-acc ... ade-68197/
http://forums.5series.net/e60-parts-acc ... ade-68197/
Horkovzduška je VÉÉÉLKEJJJJ pomocník ale nepoužil sem ji. Stačil zalamovací nuž a plochej šroubovák o šířce asi 3mm. Budu dělat další lampy tak nahraju na youtube postup mám tam svou stránku ( MP666Q ) s nějakejma blbostma tak to tam lupnu. A na jednu lampu je potřeba se mě zdá 6diod brácha mě je objednal prej radši víc ks. Objednal 4000k a 6000k na porovnaní svítivosti. Cena diody je cca 10kč. A doba rozdelávání podle zručnosti mě trvá do 30 minut 1.světlo.
MP666Q píše:Horkovzduška je VÉÉÉLKEJJJJ pomocník ale nepoužil sem ji. Stačil zalamovací nuž a plochej šroubovák o šířce asi 3mm. Budu dělat další lampy tak nahraju na youtube postup mám tam svou stránku ( MP666Q ) s nějakejma blbostma tak to tam lupnu. A na jednu lampu je potřeba se mě zdá 6diod brácha mě je objednal prej radši víc ks. Objednal 4000k a 6000k na porovnaní svítivosti. Cena diody je cca 10kč. A doba rozdelávání podle zručnosti mě trvá do 30 minut 1.světlo.
dej vědět až tam dáš ten postup.