Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Subwoofer do e39
-
Pavel 528, samozřejmě jsem nemyslel tebe, spíš všeobecně lidi co tam prdnou mezi sedačky subwoofer a tím to končí.
Dneska jsem začal makat na muzice, respektivě, předělávám muziku co jsem si asi před dvěma lety dělal do citroena berlinga... celkově mě stála 35 tis...
Napíšu a nafotím co jsem vytvořil,, teď jsem na tom makal, stačí už jen jak jsem psal natahat + a ukostřit - ja tam ten kapacitor mám.
A někudy středem kabely k rádiu, škoda, že v tom 4:3 nejsou cinče, jen bych to napíchnul a měl bych to...
Ještě nevím odkud nejlíp tahat signal kabel. - cd changer ?
Dneska jsem začal makat na muzice, respektivě, předělávám muziku co jsem si asi před dvěma lety dělal do citroena berlinga... celkově mě stála 35 tis...
Napíšu a nafotím co jsem vytvořil,, teď jsem na tom makal, stačí už jen jak jsem psal natahat + a ukostřit - ja tam ten kapacitor mám.
A někudy středem kabely k rádiu, škoda, že v tom 4:3 nejsou cinče, jen bych to napíchnul a měl bych to...
Ještě nevím odkud nejlíp tahat signal kabel. - cd changer ?
cinch pokud jsi trosku zrucny a umis pajet tak muzes si udelat primo z vystupu toho monitoru, delal jsem si tak i vstup na e46. Musis to rozdelat a pak tam je jeden obvod ktery ridi prepinani signalu audia a taky korekce atd ... ale uz je to tak 5 let zpet tak si nepamatuji presne jaky to byl obvod
kdyby mel nekdo fotku te desky

all píše:výstup na externí zesilovač se bere za předzesilovečem který je podle výbavy bud v rádiu (v předu) nebo z radiomodulu (vzadu)
z kondenzátorů co oddělují výstupní koncové stupně
no vidis

http://www.bmwklub.sk/bmw3-e46/aux-kto- ... 57243.html
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... s-Write-up
Super, musim to ještě nastudovat, jelikož potřebuji pouze 2 X cinch.
Mám přední i zadní repro + sub svedené do 2 cinch, které jsem pichnul do AUX vystupu na radiu.
V podstatě nemusím tahat vůbec kabely dopředu k rádiu a stačí mi vše natahat od radiomodulu v zadu, pokud to správně chápu.
edit.
Nemáte někdo rozložení a popis komponentů co jsou vlevo v zadu v e 39 touring.
Jelikož popravdě nevím co je radiomodul,TV,GPS,Video. Měnil jsem MK3 navi místo MK2 a myslel jsem si, že jsem zapojil antenu GPS do MK3, ale navi nechytá signál z družic.
Odpojil jsem antenu z tohodle modulu viz. obrázek. (nevím co to je)
Nevím ani kde se nachazí GPS antena odkud bych měl přivést k mk3.

Mám přední i zadní repro + sub svedené do 2 cinch, které jsem pichnul do AUX vystupu na radiu.
V podstatě nemusím tahat vůbec kabely dopředu k rádiu a stačí mi vše natahat od radiomodulu v zadu, pokud to správně chápu.
edit.
Nemáte někdo rozložení a popis komponentů co jsou vlevo v zadu v e 39 touring.
Jelikož popravdě nevím co je radiomodul,TV,GPS,Video. Měnil jsem MK3 navi místo MK2 a myslel jsem si, že jsem zapojil antenu GPS do MK3, ale navi nechytá signál z družic.
Odpojil jsem antenu z tohodle modulu viz. obrázek. (nevím co to je)
Nevím ani kde se nachazí GPS antena odkud bych měl přivést k mk3.

nevim zda je správný to řešit v tomhle topicu, ale ja pravě vyměnil odešlou MK2 za MK3 a do té MK3 jsem zapojil tu anetnu z obrazku, myslel jsem že je to gps modul - ale mýlíl jsem se.
Teď musím k MK3 natahnout od gps anteny kábel, ale nevím kde gps antena je u touring verze... Googlim jak divej, ale pokaždý jiné místo..
Teď musím k MK3 natahnout od gps anteny kábel, ale nevím kde gps antena je u touring verze... Googlim jak divej, ale pokaždý jiné místo..
Zde zasílám foto, jak jsme to vyřešil já.
Jde o předělanou bednu z citroena berlingo, je to kompromis.
Nemohu změnit výšku bedny kvůli objemu.
Dnes jsem objednal červenou koženku, potáhnu bednu do bravy interieru.
Na bedně je kapacitor,2 X 3pásmo Hifonics, zesik Audison, a bass Hertz.
Tech. údaje už si nepomatuju.
Kabely stále nemám dořešené.

Jde o předělanou bednu z citroena berlingo, je to kompromis.
Nemohu změnit výšku bedny kvůli objemu.
Dnes jsem objednal červenou koženku, potáhnu bednu do bravy interieru.
Na bedně je kapacitor,2 X 3pásmo Hifonics, zesik Audison, a bass Hertz.
Tech. údaje už si nepomatuju.
Kabely stále nemám dořešené.