Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Výměna baterie u kliče Bmw e61
diamant říznout - rozpůlit - baterku vyměnit.
Ale popravdě spíš bych se přimlouval k tomu že máš zlomený kabel v průchodce k pátým dveřím a baterie v klíči se ti z toho důvodu přes spínačku nedobijí...měl jsem stejný problém.Udělal jsem kabely od té doby pokoj.
Samozřejmně kabelů je tak docela dost,takže může být kaput zrovna ten od centrálu,aproto ti nejde odemykat/zamykat
Ale popravdě spíš bych se přimlouval k tomu že máš zlomený kabel v průchodce k pátým dveřím a baterie v klíči se ti z toho důvodu přes spínačku nedobijí...měl jsem stejný problém.Udělal jsem kabely od té doby pokoj.

Samozřejmně kabelů je tak docela dost,takže může být kaput zrovna ten od centrálu,aproto ti nejde odemykat/zamykat
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Sweden píše:diamant říznout - rozpůlit - baterku vyměnit.
A co se tam dává za baterku zná někdo přesné označení?
sedyvlk6 píše:xdreamerx píše:HuNTeR píše:Jo myslim že je napájená na pevno,musíš rozpojit a zase zaletovat.
Jak psal dreamer diamant-VL2020 je to obyč baterka.
Jinak zase takova sranda to neni.....sice vsude se pise,jak VL2020 tam jde,coz je pravda,ale s mensi upravou!!
Ok tak konkrétně jakou úpravou?
Na baterce mas nabodovany dva plisky, ktery se maj pripajet k te desce.
Ale kdyz pripajis prvni zjistis, ze druhy nabodovany plisek je kousek jinde nez by mel byt, tudyz nezapadne do ty zakladni desky. Takze ja to resim, tak, ze tu jednu stranu pripajim pres maly kabylky

Mozna ma nekdo jiny reseni.....urcite se ta jedna strana da znova nabodovat, ale v domacich podminkach to delam takhle.
xdreamerx píše:sedyvlk6 píše:xdreamerx píše:[quote="HuNTeR"]Jo myslim že je napájená na pevno,musíš rozpojit a zase zaletovat.
Jak psal dreamer diamant-VL2020 je to obyč baterka.
Jinak zase takova sranda to neni.....sice vsude se pise,jak VL2020 tam jde,coz je pravda,ale s mensi upravou!!
Ok tak konkrétně jakou úpravou?
Na baterce mas nabodovany dva plisky, ktery se maj pripajet k te desce.
Ale kdyz pripajis prvni zjistis, ze druhy nabodovany plisek je kousek jinde nez by mel byt, tudyz nezapadne do ty zakladni desky. Takze ja to resim, tak, ze tu jednu stranu pripajim pres maly kabylky

Mozna ma nekdo jiny reseni.....urcite se ta jedna strana da znova nabodovat, ale v domacich podminkach to delam takhle.[/quote]
Hm to je mazec to pánové zase něco vy......i