Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E61 - nejde DO, problém s kab. svazkem 5. dv

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Maximech

#41 Příspěvek od Maximech »

Jsou ty svazky stejné, jako u e-39?
Nesvítí mi koncové světlo pátých dveří..

Pošlete mi pls link, kde jednoduše sehnat za ceničku ty svorky, případně nějaké kvalitní kabely.

Dík.
Eks

#42 Příspěvek od Eks »

Hoj
asi mě to čeká taky. Zadní dveře se blbě otvírají, mám elektrické a nevyhřívá se mi zadní okno. Vy co jste to už dělali, jako ty svazky, co je tam za průřezy kabelů. Dejte to sem, určitě nebudu sám komu se to hodí.
Díky Zd
sedyvlk6

#43 Příspěvek od sedyvlk6 »

Eks píše:Hoj
asi mě to čeká taky. Zadní dveře se blbě otvírají, mám elektrické a nevyhřívá se mi zadní okno. Vy co jste to už dělali, jako ty svazky, co je tam za průřezy kabelů. Dejte to sem, určitě nebudu sám komu se to hodí.
Díky Zd

Ahoj dnes jsem sehnal poslední věci na svazek.Bužírku,smršťovací spojky,silikonové kabely no prostě vše co je potřeba. Zítra se pustím do opravy tak vše zdokumentuji
matik

#44 Příspěvek od matik »

Ahoj, potřeboval bych zjistit pár informací ohledn tohoto problému :)
Koupil jsem auto nefugovala dálka, rádio následně jsem koupil jednotku, která leží pod zadním křídlem po výměně mi začlo fungovat rádio ale dálka nic, tak jsem dnes rozhodil kabelový svazek na levé straně a pouze ten co vede do křídla (jednotky) samozřejmě dráty zpřelámané, vše jsem tedy opravil ale dálka je stále nefunkční :(
Zajímá mi jestli musím rozdělat i jiný svazek než ten na to křídlo ?
Dále po výměně jednotky se musí spárovat klíč ? Popřípadě jak se spárovává ta cihlička ("klíč" na startování tlačítkem) ?
Co může ještě způsobit nefunkčnost dálky ?
Klíč normálně vysílá takže tam problém nebude :wink:

Jen chci podotknout že na autě funguje bez jakéhokoliv problému zadní okno, 5té dveře, světla i sterač atd. jen ta dálka prostě ne...

Díky moc za rychlou odpověď už si ani z informací na internetu si nevím rady tak proto se ptám :wink: Díky :wink:
Laco19

#45 Příspěvek od Laco19 »

matik píše:... dnes rozhodil kabelový svazek na levé straně a pouze ten co vede do křídla (jednotky) samozřejmě dráty zpřelámané, vše jsem tedy opravil ale dálka je stále nefunkční :(
Zajímá mi jestli musím rozdělat i jiný svazek než ten na to křídlo ?...

Napajanie zosilnovaca (diversity antenna) je v kablovom zvazku na pravej strane, este tam moze byt problem.
Po vymene nemusis nic kodovat, dialkove je zapisane inde.
dury2

#46 Příspěvek od dury2 »

Ahoj, neví někdo, jestli podobně "chytré" umístění přijímače dálkového ovládání centrálu měly i pětky v roce 2001? Moc díky
dury2

#47 Příspěvek od dury2 »

tak 2001 to má stejné.
MP666Q

#48 Příspěvek od MP666Q »

Pokud by někdo z okolí prostějova potřeboval tento problém opravit at se ozve už jsme jich dělali spoustu.
_milan_

#49 Příspěvek od _milan_ »

matik píše:Ahoj, potřeboval bych zjistit pár informací ohledn tohoto problému :)
Koupil jsem auto nefugovala dálka, rádio následně jsem koupil jednotku, která leží pod zadním křídlem po výměně mi začlo fungovat rádio ale dálka nic, tak jsem dnes rozhodil kabelový svazek na levé straně a pouze ten co vede do křídla (jednotky) samozřejmě dráty zpřelámané, vše jsem tedy opravil ale dálka je stále nefunkční :(
Zajímá mi jestli musím rozdělat i jiný svazek než ten na to křídlo ?
Dále po výměně jednotky se musí spárovat klíč ? Popřípadě jak se spárovává ta cihlička ("klíč" na startování tlačítkem) ?
Co může ještě způsobit nefunkčnost dálky ?
Klíč normálně vysílá takže tam problém nebude :wink:

Jen chci podotknout že na autě funguje bez jakéhokoliv problému zadní okno, 5té dveře, světla i sterač atd. jen ta dálka prostě ne...

Díky moc za rychlou odpověď už si ani z informací na internetu si nevím rady tak proto se ptám :wink: Díky :wink:
jiříku , špatná pojistka a dálka jede dál :wink:
Teddy

#50 Příspěvek od Teddy »

Ten kabelovej svazek je ale na pravé straně.
Filozof

#51 Příspěvek od Filozof »

dávám to sem asi po 3tí.... vyvěste to do závad 5er e61 ?
do roka je tady dalších 5 dotazů.

tady návod na kabely.

http://www.uloz.to/xefsyJ4M/bmw-e61-tailgate-wires-pdf
dury2

#52 Příspěvek od dury2 »

Ahoj, řeším opět E61, sbvazky jsou v pohodě, ale začala sporadicky zlobit dálka, jednou šla jednou ně. když jsem vyndal ten modul pod křídlem tak byl zaoxidovaný a byla v něm voda. Oxidace nebyla žádná drastická, ale ani po vyčištění izopropylem a vyčištění v ultrazvuku to nefunguje. Neumí to tady někdo opravit a nebo neví někdo o náhradní jednotce?
nevíte jaké hodnoty mají z té jednotky lézt, jde mi do ní stálých 12V a na tom bílomodrém je pořád 5V.
Díky
Odpovědět