Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E60/E61 drzak napoju
Mám taky Juru, není to špatný, hlavně je to rychlý. Doma mám ještě klasickou jednopáku a v kanclu dvoupáku od Carimali a to je naprosto jiný kafe
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
- pavproch
pavproch na AF.cz píše:dyž sem neska během dne asi osumkrát hledal 1.5PEt láhev s miňuralkou zapadlou někam pod sedadlo spolujezdce (v 3er prostě odkládací místo na PEtky není), taxem se už fakt vážně nasráááál .... fčíl sem objednal objednal todle.... sice ešče přesně nevím kam to umístím, ale třeba to bude fungovat.... dám sem potem field-report... :ymhug:
JaraX píše:přestantě tady pomlouvat baworáky jen kvuli pětkám, co jste si koupili to máte.
já si teda v sedmě nemužu vůbec stěžovfat, ale ani trošku, u E38 se mi vešla do každých dveří 1,5 l PETka, to bylo boží, plus držáky napoju automaticky v serii v předu i vzadu.
u E65 mám loketku kde se vlezou 4 litrovy petky pěkně pod rukou, vše krásně chlazený(nebo vyhřívaný), před loketkou dva velké držáky nápojů, opět s funkcí chlazení a vyhřívání, držák na mobil v každých dvřeřích, plus tisíc dalších příhrádek, jen už mě štve že se nevleze 1,5 petka do dveří![]()
ale zase mít několik hodin teplé kafe je super funkce![]()
jediné co mi v E65 chybí je presovač, ty sračky co maj na některých benzínkách, tomu se nedá řikat kafe, doma mam nejvyšší řadu od Jury a tak si rád udělam kafíčko na cestu sám.
To jsme potrebovali slyset

- pavproch
pavproch píše:dyž sem neska během dne asi osumkrát hledal 1.5PEt láhev s miňuralkou zapadlou někam pod sedadlo spolujezdce (v 3er prostě odkládací místo na PEtky není), taxem se už fakt vážně nasráááál .... fčíl sem objednal objednal todle.... sice ešče přesně nevím kam to umístím, ale třeba to bude fungovat.... dám sem potem field-report... :ymhug:
už je v 3er, nastrčený na kapse ve dveřích u spolujezdce.... v ňom 1.5l PEtka a .... drží jako fisher.... (hmoždinky) fišer drží v díře jako zvíře....

vypadá to fukčně, budu to sledovat...

-
-
Jo tak pak nějakej doplněk a koupit někde třeba acschnitzer nebo tady
http://www.schmiedmann.cz/5_serie/e60.htm
Některé se dají a vypadají taky dobře za pár korun...
https://www.google.cz/search?q=luxusn%C ... h&imgdii=_
http://www.schmiedmann.cz/5_serie/e60.htm
Některé se dají a vypadají taky dobře za pár korun...

https://www.google.cz/search?q=luxusn%C ... h&imgdii=_
-
VRsix píše:Nevim kterej ........ to vymyslel za priplatek.
Jak mate vyresenej drzak na piti vy, co nemate priplatkovy v palubce? Me prijde uplne elementarni, aby u auta vyssi stredni tridy urcenyho pro cestovani bylo kam dat kafe nebo plechovka.
Když jedu dál a vedle mě sedí stará ,tak mi držák na pití dělá ona

a když jedu sám ,tak to většinou bývá takový fofr ,že na pití čas nemám

Re: E60/E61 drzak napoju
Luxusní provedení za 325,- kvůli kterému si poleješ sicnu/tunel při prvním zavrtění spolujezdce nebo změně rychlosti/směru... doporučuji v autě nepoužívat tyhle vymoženosti, ale každý na to musí přijít sám 

“Ability is what you're capable of doing.”
- pavproch
Re: E60/E61 drzak napoju
100 soudruhů, 101 chutí
Úplně stejný držák na flašku s pitím resp. jiné věci (akorát že NEluxusní, levnější provedení) sem pořídil do brambora2 (e90 preface bez jakýchkoli OEM držáků na pití integrovaných v palubce) a funguje to (s 1/2lt PeT lahví) ke spokojenosti.
Úplně stejný držák na flašku s pitím resp. jiné věci (akorát že NEluxusní, levnější provedení) sem pořídil do brambora2 (e90 preface bez jakýchkoli OEM držáků na pití integrovaných v palubce) a funguje to (s 1/2lt PeT lahví) ke spokojenosti.