Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e39 čelní sklo
-
Zdravím,
může mi někdo vysvětlit, proč se ceny skel pohybují od 3 do 11 tis. mám nechutnou prasklinu v úrovni zrcátka a budu to muset řešit. Mám model po face se sklem se senzorem deště ale i tak jsem našel toto rozpětí cen.
Měnil už někdo? Má někdo zkušenosti? Chtěl bych buď od AG a nebo Pilkington - u těch jsou ceny taky tak pohyblivé. a nebo je to jedno...
díky
může mi někdo vysvětlit, proč se ceny skel pohybují od 3 do 11 tis. mám nechutnou prasklinu v úrovni zrcátka a budu to muset řešit. Mám model po face se sklem se senzorem deště ale i tak jsem našel toto rozpětí cen.
Měnil už někdo? Má někdo zkušenosti? Chtěl bych buď od AG a nebo Pilkington - u těch jsou ceny taky tak pohyblivé. a nebo je to jedno...
díky
origo auto sklo , cenovka kolem 6-7 tis sam jsem ho měnil v létě a naprosta spokojenost nekupovat okno ala kelly nebo kolem 3 -5 tis jsou to levny sračky a nesedi do ramu pruží a navic je i pruhledny to rastrovaní kolem dokola ,,,,jinak ja to okno mel s praci a bausetem , bauset jako original a sklo jsem mel s zelenym pruhem a se senzorem ,,, tak se zkus zeptat tam ,, http://www.origo.cz
Sklo je samozřejmě dobré koupit nějaké kvalitní(Saint-Gobain,AGC,Pilkongton)v kelly prodávají skla normální kvality výše zmíněných výrobců ale za strašné peníze,je lepší se podívat po různých obchodech a velkoskladech,určitě se neřídit cenami kelly popř.elitu,tam už já nic nekupuji po zkušenostech jinde.Sklo které v kelly bylo za 6500kč jsem sehnal přes velkosklad za 1800kč
Určitě se vyhni sklům značky Nord glass,rády praskají už při montáži-je to levná sračka z Polska

Určitě se vyhni sklům značky Nord glass,rády praskají už při montáži-je to levná sračka z Polska
-
Birkoff: Máš pravdu, na to jsem úplně zapomněl
Řídil jsem se staršími modely, modernější již mají průzor v sítotisku, a když je na okně sluneční filtr (modrý, černý, zelený) tak na průzor ať už dešťového senzoru, radarový (Porsche) či adaptivní tempomat, musí být to zmíněné okénko čiré nikoliv v barvě filtru
. A na hotové okno se usazuje tebou zmíněný, buď plastový nebo keramický "domeček" do kterého se poté usadí zrcátko s "krabičkou" kde je kamera tempomatu, atd. V tom plastovém nebo keramickém domečku je ještě optika 

Řídil jsem se staršími modely, modernější již mají průzor v sítotisku, a když je na okně sluneční filtr (modrý, černý, zelený) tak na průzor ať už dešťového senzoru, radarový (Porsche) či adaptivní tempomat, musí být to zmíněné okénko čiré nikoliv v barvě filtru

-