Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

PAN Uhlik

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#1 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Takze chtel bych znovu pochvalit Pana Uhlika za skvele odvedenou praci... Kdyz jsem karu kupoval tak jsem vedel o detailech ktere se budou muset jeste poladit abych svoji karu dovedl k dokonalosti, samo. ze jsem dostal na karu slevu. cca 15000Kc. Komplet cepy v predni naprave, cidlo+napln klima, podavaci pumpa z nadrze, vsechny filtry atd... Plus moje dalsi hovadinky vymena volantu a prednich blinkru. Pumpa ktera se ani samotna neda sehnat stoji v BMW neco pres 10000Kc, Pan Uhlik sehnal za 2500Kc. Ovladaci panel na Climatronic ktery stoji neco kolem 15000Kc tak 4000Kc. To vse Pan Uhlik zvladl za jeden den za 3000Kc. Za toto Panu Uhlikovi :ucta: :ucta: :ucta:
Jinam nez k nemu nikdy auto nedam.
N54 PWR
Schóva

#2 Příspěvek od Schóva »

Takze uz mas milacka opraveneho a nemusis mit neustale skoro plnou nadrz. :D Gratuluji. To uz nebude zadna zastavka na krajnici a zadna story s naftou a kandaky. To je smutne. Ale co, hlavne ze je O.K.. :-D :-D :-D :cheche:
d.aemon

#3 Příspěvek od d.aemon »

Jó jó, tímhle jsem si taky prošel. Jedu si takhle v pohodě, někde zastavím, vypnu zapalování a potom už nenastartuju :paranoia: Takže vymontovat víko nádrže, poklepat na pumpu, vrátit zpátky a zkusit 3x10 sec. startování, než se to chytne. :mad:
Samotný čerpadlo sehnat nešlo, dělá se to jenom v kompletu s hladinoměrem za 7kKč. Tak to jistilo vrakoviště za 3kKč.
Schóva

#4 Příspěvek od Schóva »

To my jsme to resili trochu jinak,kdyz nas nechal cestou do Hradku n.Nisou kousek od sjezdu na Jablonec. Nekolik telefonatu a pak nas nakonec odvezl k benzince upocenej, spinavej, ale motorizovanej chlapek, co hlidal silnicarum stroje. :mad: Byl fakt hroznej. Ale hlavne, ze byl a odvezl nas. :mhihi:
d.aemon

#5 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal Schóva
[B]To my jsme to resili trochu jinak,kdyz nas nechal cestou do Hradku n.Nisou kousek od sjezdu na Jablonec. Nekolik telefonatu a pak nas nakonec odvezl k benzince upocenej, spinavej, ale motorizovanej chlapek, co hlidal silnicarum stroje. :mad: Byl fakt hroznej. Ale hlavne, ze byl a odvezl nas. :mhihi:

Poprvé, když jsem zůstal stát s půlkou nádrže, tak jsem musel taky zavolat známýmu o pomoc. Ten se v tom chvilku vrtal, pak zkusil proklepnout to čerpadlo a bylo. Taxem se to naučil a od tý doby jsem to dělal sám. Jenže to byla pakárna a nikdy jsem nevěděl, kdy mě to nechá ve štychu a jestli to už náhodou nebude definitivní. Taxme sehnali to čerpadlo a od tý doby klídek, pohoda.
d.aemon

#6 Příspěvek od d.aemon »

Jen tak mimochodem, takový kiksnutý čerpadlo není to nejhorší, co může potkat turbokamna. Včera jsem zrovna debatil na AUTO.CZ a kluci popisovali kiks, kterej se může stát každýmu turbodieselu: Něco v turbu nebo před ním rupne, začne tam unikat olej, kterej se žene do spalovacího prostoru, v tu chvíli se motor roztočí do maximálních otáček a nic s tím nejde udělat. Vypínání klíčku ze zapalování nebo odpojování baterky nepomůže, stejně by jste to nestihli, protože stačí pár desítek sekund, možná ani to ne, a v motoru to zachrastí a zastaví se sám. Bohužel nadobro.
Kdo je duchapřítomný, tak to může zkusit ubrzdit přes kvalt a zastavit auto i s motorem. Jenže zkuste ubrzdit BMW pod víc než plným plynem :nene: Myslím, že to nehrozí.
Takže mi to nedá a pomyslím na to pokaždé, když tomu pořádně podkouřím. Nerad bych aby mě to potkalo, automatem to neubrzdím a ještě ho to odrovná i s motorem. Taková noční můra tak za 200kKč. :eek:
Schóva

#7 Příspěvek od Schóva »

Tak to neni zrovna hezka pohadka na dobrou noc.:( To bych nikomu neprala.:mad:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Tohle jsi vubec nemel rikat, jsem z toho nejakej spatnej... :)
N54 PWR
Schóva

#9 Příspěvek od Schóva »

Originál zaslal Lukas H.
[B]Tohle jsi vubec nemel rikat, jsem z toho nejakej spatnej... :)

Tak si to tak neber..:) Ale bylo by to asi dost neprijemne.:mad:
slunicko
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od slunicko »

Juj, me naskocila husi kuze :bigcry: to se me nelibi!!! Tak to by uz bylo prilis, ne to ne, to bychom asi tezko rozchazeli... :cry:
slunicko
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od slunicko »

Originál zaslal Schóva
[B]
Tak si to tak neber..:) Ale bylo by to asi dost neprijemne.:mad:

Ja bych rekla ze ne neprijemne, ale na maslu! Nevim ale je me z toho vazne na nic, radeji o tom fakt nepremyslet!!! Jinak :shit:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

To je osud....
N54 PWR
slunicko
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od slunicko »

To mas bohuzel pravdu! :nastvany: :-(
Petr_1

#14 Příspěvek od Petr_1 »

Nechci takovej osud.:cry:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#15 Příspěvek od JFK Čestný člen »

:ucta: :ucta: :ucta: PAN Uhlík je v pohodě. Mám s ním zkušenosti. Púl roku mi dluží 3000,- za nenalakovanou haubnu, za přední a zadní spojler a čelo si naučtoval 9000,- a po čtyřech měsících zjistím, že si to tam przní (rozuměj lakuje) sám v dílně atd. atp. Mystr U.
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#16 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

To vis nekoho ma rad a nekoho ne... :) U me vzdy odvedl skvelou praci. Nikdy zadna reklamace...
N54 PWR
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#17 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Je fakt, ze ja si taky nemuzu stezovat.
JFK Čestný člen
Čestný člen

#18 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal Lukas H.
[B]To vis nekoho ma rad a nekoho ne... :) U me vzdy odvedl skvelou praci. Nikdy zadna reklamace...

To jako že tě píchá do análu???:eek: :D :mad: :fuckoff:
DaF

#19 Příspěvek od DaF »

Koukam, dalsi postizenej Kriznikovejma hlaskama... :-)
Kriznik

#20 Příspěvek od Kriznik »

nujo, pan velkej mistr pichu :)

dnes jsem tak prubnul (po dlouhy dobe) jeho cenik :)
nabidl mi lidovou cenu 2.200 - 2.500 za jednu mlhovku...
(sezenu za 800/ks)

achich, je tak levny... tak dobre odvadi praci... je tak sexy... :) i love him....

:gun14: :allright:
Odpovědět