Chcem kupit m-pruziny,- o kolko presne su M-kove pruziny nizsie ako orig. kupe, lebo tato m3 sa mi vobec nezda nizsia ako moj kupak hlavne vzadu. mam uz vyhliadnute ale chcem si byt isty ci sa to vobec oplati. mali by vraj byt ten clovek to tvrdi o 2.5cm nizsie ako kupe. TAKZE chlapi PORADTE.....:ucta: :ucta: :gobeer: :gobeer: :gobeer:
predok mam asi tak ako tato kara mozno trosicku vyssi ale asi ani nie a zadok mam tusim o nieco nizsi....
ale tento clovek to mozno zdvihol aby mu to nesuchalo ?????????????????
Napr. tato M3 sa mi vidi ze je orig je asi tych 2.5cm nizsia na pohlad ako moj kupak. takze myslim ze tie struny by to mali znizit NIE?????????????????????????:)
inak neviem preco vela ludi dviha zadok ved je to HUMUSSSSS hroza, !!!!!! zbytocne je to az tak moc rozsirovat ze potom treba dvihat zadok to je podla mna blbostttt. ved to musi dodrbat aj jazdne vlastnosti
Originál zaslal Kriznik [B]Mkovy pruziny nejsou nizsi (mozna o milimetry), ale tuzsi a to vyrazne
lenze ta cervena sa mi fakt zda hlavne vzadu vyssia ako moja karka. ja tam medzi kolesom a blatnikom nemam taku medzeru co do vysky je to zarovno. mam 205/60/15 orig. vyska gum.
Originál zaslal ebalaz [B]lenze ta cervena sa mi fakt zda hlavne vzadu vyssia ako moja karka. ja tam medzi kolesom a blatnikom nemam taku medzeru co do vysky je to zarovno. mam 205/60/15 orig. vyska gum.
No pokud to nemáš snížený, tak máš prostě jen vytahaný péra a vláčíš zadek u země... :cheche:
No pokud to nemáš snížený, tak máš prostě jen vytahaný péra a vláčíš zadek u země... :cheche:
neni to vytahane... aj tak je opticky zadok vyssie ako predok. mne to zase gumu nezakriva len ta medzera vyzera ako by tam ani nebola ale na tej cervene M-ke to uplne trci- ta medzera...