Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Tak jsem zboril brouka...
Prehnal jsem to.. dostal smyk a uz nevyrovnal.. cili prikop.. cili lehce promacklej prah narazenej bok kousek od zadni lampy.. a co je nejhorsi vykloubeny zadny kolo:shit: Vyjet s tim slo tak akorat z prikopu. Vypada to, ze poloosa a diferak to neodnesli.. asi jen neco z ramenem. Chvala bohu to mam havarijne pojisteny.., ale ted resim jestli se to vyplati jako pojistnou udalost resit. Mam 10 000 spoluucast a zda se me ze bych se do te ceny mohl vejit i s tim, ze bych se to pokusil opravit sam. Mate nejaky zkusenosti? Ma cenu risknout to sam a nebo rovnou skocit do pojisteni? No a druha otazka je na pripadny servis kam to dat.. jelikoz jsem u cesky pojistovny tak mam dve moznosti...bud Autec nebo Autobase.. mate s nima nejake zkusenosti? Pripadne koho by jste doporucili? Predem dik za radu:ucta: :ucta:
-
- Kontaktovat uživatele:
když si seženeš nějakej servis, kde znaš majitele a je trochu schopnej, tak se lehce vejdes s častkou kterou dostanes ty nebo on od pojistovny do nákladu na opravu i na spoluučast... jestli mi rozumíš, tak se ti nevyplati to nejak obchazet, kdyz uz sakra mas to pojisteni, tak neni problem aby ti vycvakali penizky a to si pis ze to bude hodne vic jak 10000
Originál zaslal marwal
[B]když si seženeš nějakej servis, kde znaš majitele a je trochu schopnej, tak se lehce vejdes s častkou kterou dostanes ty nebo on od pojistovny do nákladu na opravu i na spoluučast... jestli mi rozumíš, tak se ti nevyplati to nejak obchazet, kdyz uz sakra mas to pojisteni, tak neni problem aby ti vycvakali penizky a to si pis ze to bude hodne vic jak 10000
Otaka je, ze cpoj nemusi uznat vsechny naklady, kdyz to nebude jejich nasmlouvanej partner:shit:
Jinak vsem dik za reakce.. Hlavne Darmonovi kterej me zavolal a popral uprimnou soustrast i ustne a podal pomocnou ruku.. nezbyva me nez se opet sklonit :ucta: