Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Tak jsem zboril brouka...
Prehnal jsem to.. dostal smyk a uz nevyrovnal.. cili prikop.. cili lehce promacklej prah narazenej bok kousek od zadni lampy.. a co je nejhorsi vykloubeny zadny kolo
Vyjet s tim slo tak akorat z prikopu. Vypada to, ze poloosa a diferak to neodnesli.. asi jen neco z ramenem. Chvala bohu to mam havarijne pojisteny.., ale ted resim jestli se to vyplati jako pojistnou udalost resit. Mam 10 000 spoluucast a zda se me ze bych se do te ceny mohl vejit i s tim, ze bych se to pokusil opravit sam. Mate nejaky zkusenosti? Ma cenu risknout to sam a nebo rovnou skocit do pojisteni? No a druha otazka je na pripadny servis kam to dat.. jelikoz jsem u cesky pojistovny tak mam dve moznosti...bud Autec nebo Autobase.. mate s nima nejake zkusenosti? Pripadne koho by jste doporucili? Predem dik za radu:ucta: :ucta:
-
- Klubové ID: 257
- Kontaktovat uživatele:
když si seženeš nějakej servis, kde znaš majitele a je trochu schopnej, tak se lehce vejdes s častkou kterou dostanes ty nebo on od pojistovny do nákladu na opravu i na spoluučast... jestli mi rozumíš, tak se ti nevyplati to nejak obchazet, kdyz uz sakra mas to pojisteni, tak neni problem aby ti vycvakali penizky a to si pis ze to bude hodne vic jak 10000
Originál zaslal marwal
když si seženeš nějakej servis, kde znaš majitele a je trochu schopnej, tak se lehce vejdes s častkou kterou dostanes ty nebo on od pojistovny do nákladu na opravu i na spoluučast... jestli mi rozumíš, tak se ti nevyplati to nejak obchazet, kdyz uz sakra mas to pojisteni, tak neni problem aby ti vycvakali penizky a to si pis ze to bude hodne vic jak 10000
Otaka je, ze cpoj nemusi uznat vsechny naklady, kdyz to nebude jejich nasmlouvanej partner
Jinak vsem dik za reakce.. Hlavne Darmonovi kterej me zavolal a popral uprimnou soustrast i ustne a podal pomocnou ruku.. nezbyva me nez se opet sklonit :ucta: