Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Servo na E36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Stykša

#1 Příspěvek od Stykša »

Tak se mě posr.. řízení na mojím Bawu. Najednou to v zatáčce ztuhlo a bylo po srandě. Zastavil jsem a koukám , jak teče olej z řízení u manžety. Já bych to tipnul na prasklé gufero. Víte někdo , jak je to tam udělaný , a jestli se dá to gufero (jestli tam nějaký je) vyměnit , a nebo musím sehnat na sme?áku celý řízení . Nevíte o někom , kdo to repasuje. Zdar
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Bombarder »

Mi se zase ozyva divny zvuk ze serva. Dival jsem se na net a cena noveho je neco kolem 7-8tis. coz neni tak desive. mozna bude lepsi koupit nove nez stare.
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Stykša píše:Tak se mě posr.. řízení na mojím Bawu. Najednou to v zatáčce ztuhlo a bylo po srandě. Zastavil jsem a koukám , jak teče olej z řízení u manžety. Já bych to tipnul na prasklé gufero. Víte někdo , jak je to tam udělaný , a jestli se dá to gufero (jestli tam nějaký je) vyměnit , a nebo musím sehnat na sme?áku celý řízení . Nevíte o někom , kdo to repasuje. Zdar

Výměna to jistí, repase se snad ani nevyplati.
Hanis

#4 Příspěvek od Hanis »

Speedy píše:
Stykša píše:Tak se mě posr.. řízení na mojím Bawu. Najednou to v zatáčce ztuhlo a bylo po srandě. Zastavil jsem a koukám , jak teče olej z řízení u manžety. Já bych to tipnul na prasklé gufero. Víte někdo , jak je to tam udělaný , a jestli se dá to gufero (jestli tam nějaký je) vyměnit , a nebo musím sehnat na sme?áku celý řízení . Nevíte o někom , kdo to repasuje. Zdar

Opravná sada na servo řízení stojí originál 2200 kč v AuTecu. Dostaneš jí ve dvou balíčkách a je tam ůplně všechno mino ložisek a kovovejch dílů.
Takže pokud to řízení není není nějak poškozený, nemá vůli šel bych radši do opravy, než koupit někde jetý vo kterým nic nevíš.
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od bpytlik »

Hanis píše:
Speedy píše:

Opravná sada na servo řízení stojí originál 2200 kč v AuTecu. Dostaneš jí ve dvou balíčkách a je tam ůplně všechno mino ložisek a kovovejch dílů.
Takže pokud to řízení není není nějak poškozený, nemá vůli šel bych radši do opravy, než koupit někde jetý vo kterým nic nevíš.

A dela se ta oprvna sada i na e39 (525tds)?? Sem to nikde nevidel. Pripadne kolik stoji a jeji cislo?
Hanis

#6 Příspěvek od Hanis »

Na E30 a E36 je to bez problémů k sehnání originál. Jestli to dělaj i na E39 fakt nevím. Zavolej do AuTecu tam ti to řeknou i s číslem :wink:
Odpovědět