Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Servo na E36
Tak se mě posr.. řízení na mojím Bawu. Najednou to v zatáčce ztuhlo a bylo po srandě. Zastavil jsem a koukám , jak teče olej z řízení u manžety. Já bych to tipnul na prasklé gufero. Víte někdo , jak je to tam udělaný , a jestli se dá to gufero (jestli tam nějaký je) vyměnit , a nebo musím sehnat na sme?áku celý řízení . Nevíte o někom , kdo to repasuje. Zdar
Stykša píše:Tak se mě posr.. řízení na mojím Bawu. Najednou to v zatáčce ztuhlo a bylo po srandě. Zastavil jsem a koukám , jak teče olej z řízení u manžety. Já bych to tipnul na prasklé gufero. Víte někdo , jak je to tam udělaný , a jestli se dá to gufero (jestli tam nějaký je) vyměnit , a nebo musím sehnat na sme?áku celý řízení . Nevíte o někom , kdo to repasuje. Zdar
Výměna to jistí, repase se snad ani nevyplati.
Speedy píše:Stykša píše:Tak se mě posr.. řízení na mojím Bawu. Najednou to v zatáčce ztuhlo a bylo po srandě. Zastavil jsem a koukám , jak teče olej z řízení u manžety. Já bych to tipnul na prasklé gufero. Víte někdo , jak je to tam udělaný , a jestli se dá to gufero (jestli tam nějaký je) vyměnit , a nebo musím sehnat na sme?áku celý řízení . Nevíte o někom , kdo to repasuje. Zdar
Opravná sada na servo řízení stojí originál 2200 kč v AuTecu. Dostaneš jí ve dvou balíčkách a je tam ůplně všechno mino ložisek a kovovejch dílů.
Takže pokud to řízení není není nějak poškozený, nemá vůli šel bych radši do opravy, než koupit někde jetý vo kterým nic nevíš.
Hanis píše:Speedy píše:Stykša píše:Tak se mě posr.. řízení na mojím Bawu. Najednou to v zatáčce ztuhlo a bylo po srandě. Zastavil jsem a koukám , jak teče olej z řízení u manžety. Já bych to tipnul na prasklé gufero. Víte někdo , jak je to tam udělaný , a jestli se dá to gufero (jestli tam nějaký je) vyměnit , a nebo musím sehnat na sme?áku celý řízení . Nevíte o někom , kdo to repasuje. Zdar
Opravná sada na servo řízení stojí originál 2200 kč v AuTecu. Dostaneš jí ve dvou balíčkách a je tam ůplně všechno mino ložisek a kovovejch dílů.
Takže pokud to řízení není není nějak poškozený, nemá vůli šel bych radši do opravy, než koupit někde jetý vo kterým nic nevíš.
A dela se ta oprvna sada i na e39 (525tds)?? Sem to nikde nevidel. Pripadne kolik stoji a jeji cislo?