Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kutilové, mechanici, co vy na to?
ericss píše:Jelikož jsem se zapoměl přihlásit tak je to anonyme, omfg.
Původně jsem 325, nebo 328 chtěl, ale zrovna nebyly k mání....
Než to chipovat, rvát tam vačky svody, výfuk, sání atd., abych z toho dostal alespoň 180 koní - to bude asi levnější a jednodušší ten motor vyměnit.
No jednoduchá rada a taky nejekonomičtější,dobře prodat a fakt koupit hned tu 325ku či 328mu.... věřmi,že to je nejlepší varianta jak mít 40 koníků navíc..... to si brzo zjistil,že 320ka je docela málo pro fun....

ericss píše:To mám zase "radost". Jen něco koupím, mám to prodat a koupit něco jinýho![]()
Seru na to, budu si jezdit ve dvoulitru a myslet si jak mi to jede
A nebo tam narvat ty svody, výfuk, chip a vačky a nepočítat kolik to všechno stálo....
No stačí vykuchat vejfal,bude ti to řvát jako F1 a hlavně si budeš myslet,že to kuewsky jede!

myslim, ze v tomhle konkretnim pripade to vyznam ma /prestavba/, protoze menis 6valec za 6valec, takze nebudes resit zadnej extra problem, zkratka vezmes nejakou fajnou 328i, prohodis za 2dny motor s prevodovkou a zadni napravou a jezdis, nechas si vymazat cislo motoru z technicaku a prumerny bengo nema sanci poznat co to je za motor /myslim, ze ani pulka lidi na STK/, platis pov.ruceni na 2,0i a ses happy clovek, krom toho to bude zrat i min jak ten dvoulitr. Nebo sezen nekde zboreny Mko a ...
))

“Ability is what you're capable of doing.”
-
- Kontaktovat uživatele:
M3maniac píše:ericss píše:To mám zase "radost". Jen něco koupím, mám to prodat a koupit něco jinýho![]()
Seru na to, budu si jezdit ve dvoulitru a myslet si jak mi to jede
A nebo tam narvat ty svody, výfuk, chip a vačky a nepočítat kolik to všechno stálo....
No stačí vykuchat vejfal,bude ti to řvát jako F1 a hlavně si budeš myslet,že to kuewsky jede!
Tak na to jsem si mohl koupit 316i.......
Já nepotřebuju aby to řvalo, ale jelo....
Měl jsem před tím Hondu CRX, docela stíhačka, na sprintu to poráželo dost aut.
Proto se mi zdá, že tohle "nejede" - pak kouknu na ciferník a čumím jak pedofil na sunar, ono tam je 180 ja já si myslím že jedu tak 110....