Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
SHÁNÍM ČESKÝ MANUAL NA E36
- TURBO_KrteK
zkus http://depo.bluetone.cz/
posli si to sam sobe
dorazi ti link a pristupove udaje
ty pak hodis sem a bude
posli si to sam sobe
dorazi ti link a pristupove udaje
ty pak hodis sem a bude

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak to vypadá s tím manuálem.
Je nějaký moc ticho 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
Jestli je to do 200MB, tak mě to pošli e-mailem na tommek@haspl.cz a já to umístím k nám na server a hodím sem link
PS: pokud možno do 16/07/2004, pak mám 14-dní dovolenou

Freebooter píše:Jestli je to do 200MB, tak mě to pošli e-mailem na tommek@haspl.cz a já to umístím k nám na server a hodím sem link![]()
Znova opakuju: je to jenom 25 MB ..... pálit a posílat se mi to nechce, ale na upload bych to poslal, a? je to pro všechny.....
-
- TURBO_KrteK
>Jirka-328:
Jirko, a co si třeba na některým serveru, kde zadara poskytují prostor pro web (třeba, co já vím, na webzdama.cz), zaregistrovat místo, nahrát to tam a udělat k tomu jednoduchou web-stránku (třeba pouze s odkazem). Adresu pak hodit sem a můžem všichni vesele stahovat.
Pokud nemáš čas apod., klidně (a rád) zaregistruju web-prostor, hned ti na mail pošlu adresu s přihlašovacím jménem a heslem, ty to tam nahraješ, já k tomu obratem udělám uvodní stránku a adresu sem napíšu. Nevím v jaké formě to máš, ale pokud to jsou sólo ofocené/oscanované obrázky, můžu to případně hodit do *.pdf a i v té formě to tam dát.
To by šlo, ne? Aspoň zatím, než bude jiné řešení. Na zmíněným webu to bude vlastně (třeba i jednostránková) prezentace, takže pro provozovatele serveru to nejsou jen "uložená data", což se jim většinou nelíbí. Kdo bude potřebovat, tak odkaz najde tady a může si to v pohodě stáhnout.
Co ty na to?
Jirko, a co si třeba na některým serveru, kde zadara poskytují prostor pro web (třeba, co já vím, na webzdama.cz), zaregistrovat místo, nahrát to tam a udělat k tomu jednoduchou web-stránku (třeba pouze s odkazem). Adresu pak hodit sem a můžem všichni vesele stahovat.
Pokud nemáš čas apod., klidně (a rád) zaregistruju web-prostor, hned ti na mail pošlu adresu s přihlašovacím jménem a heslem, ty to tam nahraješ, já k tomu obratem udělám uvodní stránku a adresu sem napíšu. Nevím v jaké formě to máš, ale pokud to jsou sólo ofocené/oscanované obrázky, můžu to případně hodit do *.pdf a i v té formě to tam dát.
To by šlo, ne? Aspoň zatím, než bude jiné řešení. Na zmíněným webu to bude vlastně (třeba i jednostránková) prezentace, takže pro provozovatele serveru to nejsou jen "uložená data", což se jim většinou nelíbí. Kdo bude potřebovat, tak odkaz najde tady a může si to v pohodě stáhnout.

Co ty na to?
-
- Kontaktovat uživatele:
stva píše:>Jirka-328:
To by šlo, ne? Aspoň zatím, než bude jiné řešení. Na zmíněným webu to bude vlastně (třeba i jednostránková) prezentace, takže pro provozovatele serveru to nejsou jen "uložená data", což se jim většinou nelíbí. Kdo bude potřebovat, tak odkaz najde tady a může si to v pohodě stáhnout.![]()
Co ty na to?
Sem s tím ... týden jsem se učil nastavit hodiny