Pokud máš klasickou řadičku, resp. ten pytel kolem ní, tak ten vytahneš i rukou. Pak zespodu vytlačíš ven spínače a jejich demontáž a montáž zvládneš s jedním malým šroubovákem... Osvětlení je už trochu problém (alespoň pro mě), jelikož je tam naletovaná dioda a je to taková ta malá sviňa něco jako v mobilech. Jak tu vyměnit bez toho, abych to celý dokurvil, fakt nevim... Ale s pájkou brácha fakt nejsem, Tobě to půjde třeba lépe
Jemně vypáčit celej spínač šroubovákem, potom odcvaknout tu horní plošku se šipkama a seš vevnitř. Stačí mikropájka,pinzeta a jemný ruce a dá se ta dioda vyměnit za dobrou, popřípadě i jinou barvu.
Jakesh píše:Jemně vypáčit celej spínač šroubovákem, potom odcvaknout tu horní plošku se šipkama a seš vevnitř. Stačí mikropájka,pinzeta a jemný ruce a dá se ta dioda vyměnit za dobrou, popřípadě i jinou barvu.
Tak tak.....dá se i normální pájkou pokud si s ní tykáš. ta dioda stolí 7kč
Jakesh píše:Jemně vypáčit celej spínač šroubovákem, potom odcvaknout tu horní plošku se šipkama a seš vevnitř. Stačí mikropájka,pinzeta a jemný ruce a dá se ta dioda vyměnit za dobrou, popřípadě i jinou barvu.
Tak tak.....dá se i normální pájkou pokud si s ní tykáš. ta dioda stolí 7kč
Cafte, to je fajn, mam rovnaky problem a neviete nahodou niekdo kolko V a mA max. ma mat ta dioda ?
klasika 12V. cena do 10,-
Někde mi ještě leží doma. Když jsem je kupoval byl jedinej problem, neměly zrovna oranžové, byly bud červené nebo žluté.........