ja koupil fungl nove od kamose na 325Td za dvanact tis, zadny patlani s tim lepeni dilu repasy ktery jsou k hovnu protoze po pul roce je to to same, proste se tam dalo nove a auto jezdi jako fik a bez problemu... a ta spotreba a starty:))
callder píše:ja koupil fungl nove od kamose na 325Td za dvanact tis, zadny patlani s tim lepeni dilu repasy ktery jsou k hovnu protoze po pul roce je to to same, proste se tam dalo nove a auto jezdi jako fik a bez problemu... a ta spotreba a starty:))
tak to ho kámoš asi někde švihnul, protože nový stojí asi sedm pětek teda na TDS
nemá ještě jedno?
Nový stojí v SRN asi 56K.Mě to měnili v BMW Dresden i se spojkou a stálo to komplet s prací asi 78K.Jezdím jak s autem tak i s motorkou do BMW v Drážďanech a jsem max.spokojen.Ale je pravda, že kdyby mi řekli cenu opravy předem, tak jsem tam zkoušel sehnat taky nějaký ten repas.Takhle jsem jen při přebírání auta těžce zalapal po dechu a prostě zacáloval .Teď jsem ale rád, najel jsem od té výměny 60tis. (celkem 206tis.km)a chodí to jako nový.[code:1]Mám 325 TDS touring 97[/code:1]
jasne muzu sehnat na jakekoliv BMW TD,TDs atd..., jedna se o fungl nove cerpadla nikdy pred tim nebyli v aute, a tim ze to cerpadlo je za 12tis tak je to bez zaruky ale jeste se nestalo ze by mel nekdo s nim problem vc. me ale kdyby tak se stalo, tak si myslim ze by byla mozna domluva.
Ešte jedna amatérska otázka, všetci tu hovoríte o čerpadlách na TDS, sú takéto problémy aj s TD-čkami? Nech viem, či mám zača? šetri?, príp. zmeni? káru...
FrajerT píše:Ešte jedna amatérska otázka, všetci tu hovoríte o čerpadlách na TDS, sú takéto problémy aj s TD-čkami? Nech viem, či mám zača? šetri?, príp. zmeni? káru...
FrajerT píše:Ešte jedna amatérska otázka, všetci tu hovoríte o čerpadlách na TDS, sú takéto problémy aj s TD-čkami? Nech viem, či mám zača? šetri?, príp. zmeni? káru...
ČERPADLO jako ČERPADLO - základ je stejnej !!!!
No základ hej, ale nepracuje napr. čerpadlo na TDS s vyššími tlakmi alebo niečo? Videl som napr. 524td-čko, ktoré malo cez 500 tis. a okrem bežných nastavení sa s čerpadlom nič nerobilo... Akú životnos? odhaduješ pri civilnom slušnom zaobchádzaní na TD?
no ja nemam tds ale TD a menil jsme ho... zalezi na majitelich jak pred tebou tak tobe:) ze je v prdeli se zacne treba projevovat tim ze ti najednou auto samo prida atd..